Dr. Olivia Timnea: importanţa aportului corect de calciu la copii VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Olivia Timnea a vorbit despre aportul corect de calciu la copi în cadrul în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".
21.10.2019

Ediţia a VI-a a conferinţei „Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. Conferinţa  le-a avut ca invitate pe Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. În această ediţie, s-au abordat teme care au vizat îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată la copii, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar la finalul acesteia, părinţii au putut sta de vorbă cu cei trei speakeri în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri. Pe parcursul evenimentului, copiii s-au jucat şi s-au distrat alături de mascota Crocodinţilă, în spaţiul de joacă special amenajat, iar la final, toată lumea a primit cadouri din partea partenerilor evenimentului.

Una dintre temele abordate în cadrul conferinţei a fost importanţa aportului de calciu pentru sănătatea copiilor, mai multe informaţii despre acest element vital oferindu-ne în interviul video dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă şi medic specialist medicină de familie.

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: