Dr. Mihaela Bilic: metabolismul şi îngrăşarea VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Dr. Mihaela Bilic explică importanţa reducerii în timp a numărului de calorii consumate pentru a menţine o greutate optimă pentru toată viaţa.

Pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa, a avut loc cea de-a VI-a ediţie a evenimentului BE FIT, organizată de platforma numărul 1 de lifestyle sănătos,”Ce se întâmplă, Doctore?”. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID şi Bianca Poptean, senior editor CSID şi i-a avut ca invitaţi pe dr. Antoanela Curici, Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie şi Adrian Dumitru, Personal Trainer, Fitness & Nutrition Coach, Pescariu Sports&Spa. După conferinţă, participanţii au făcut o oră de sport, iar mişcările au fost contorizate şi s-au transformat în donaţii constând în produse alimentare din partea Râureni. 

În cadrul conferinţei, medicul primar diabet şi nutriţie Mihaela Bilic a vorbit despre diferenţele dintre metabolismul femeilor şi cel al bărbaţilor, dar şi despre necesitatea reducerii în timp a numărului de calorii consumate zilnic pentru menţinerea greutăţii optime. Mai mult detalii în materialul video realizat în cadrul evenimentului!