Dr. Florin Bălănică: Secretele slăbirii VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT by CSID 5

Medicul Florin Bălănică a slăbit 104 kilograme şi se menţine datorită metodei sale. Iată ce poţi face şi tu ca să slăbeşti şi să te menţii!
  • Publicat:

La cea de-a V-a ediţie a evenimentului BE FIT by CSID, cu tema ”Cei mai buni aliaţi ai slăbirii şi sănătăţii”, unul dintre speakeri a fost medicul Florin Bălănică, specializat în medicină personalizată şi nutriţie.

Medicul Florin Bălănică are o poveste spectaculoasă, în urmă cu 7 ani reuşind să slăbească peste 100 de kg. Astăzi, se menţine datorită metodei sale care include alegeri corecte în materie de dietă, mişcare, managementul stresului şi integrarea socială inspirată. Mai multe detalii despre metoda sa puteţi afla şi din materialul video.

Partenerul gold al evenimentului BE FIT by CSID a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: