Dr. Dragoş Median: factorii de risc în cancerul mamar VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. Dragoş Median, medic primar oncolog, a explicat în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, factorii de risc asociaţi cancerului de sân.

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc evenimentul ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizat de platforma de sănătate şi lifestyle „Ce se întâmplă, doctore?”

Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”, iar partenerii evenimentului au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre specialiştii invitaţi a fost Dr. Dragoş Median – Medic primar oncologie medicală, Supraspecializare în Tratamentul cancerului mamar care a explicat în cadrul evenimentului factorii de risc asociaţi cu cancerul de sân. Toate detaliile despre condiţiile în care apare cancerul de sân le puteţi afla din interviul video!