Dr. George Iancu: de ce ajung femeile cu cancer târziu la medic VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. George Iancu, medic primar ginecolog, explică în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?” motivele pentru care femeile ajung de multe ori târziu la medic.

Pe 11 iunie, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizată de „Ce se întâmplă, doctore?”, la Cinema Pro în Bucureşti. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Partenerii conferinţei au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

Unul dintre experţii invitaţi pe scena conferinţei a fost dr. George Iancu – Asistent universitar, Doctor în ştiinţe medicale, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Uroginecologie. Specialistul se ocupă de chirurgia cancerului mamar, în cadrul protocolului de terapie din care fac parte chimioterapia, chirurgia, radioterapia, terapiile neoadjuvante, dar şi alte tipuri de tratamente de ultimă generaţie.

În ciuda progreselor medicinei, la ora actuală, încă există persoane care amână vizita la medic şi ajung la specialişti în stadii avansate de boală. Medicul primar ginecolog George Iancu explică în materialul video care ar fi motivele amânării vizitei la specialist!