Dr. Dragoş Median: despre simptomele cancerului mamar VIDEO în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”

Dr. Dragoş Median, medic primar oncolog, a expus în cadrul evenimentului ”Ce se întâmplă, Doctore cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, rolul depistării precoce în tratarea cu succes a cancerului mamar.
17.06.2019

Pe 11 iunie, la Cinema Pro în Bucureşti, a avut loc evenimentul ”Ce se întâmplă, Doctore…cu misiunea (im)posibilă a depistării şi tratării cancerului la sân?”, organizat de CSID.ro.

Specialiştii invitaţi ca speakeri au fost Dr. Dragoş Median – Medic primar oncologie medicală, Supraspecializare în Tratamentul cancerului mamar, Dr. George Iancu – Asistent universitar, Doctor în ştiinţe medicale, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Uroginecologie şi Lect. Dr. Diana Vasile – Psihoterapeut, Presedinte Institutului pentru Studiul şi Tratamentul Traumei.

Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu – redactor-şef, „Ce se întâmplă, doctore?” şi Bianca Poptean – senior editor, „Ce se întâmplă, doctore?”. Iar parteneri au fost Roche, www.canceruldesan.ro şi Sano Vita.

În cadrul evenimentului, medicul primar oncolog Dragoş Median a accentuat asupra importanţei depistării precoce a cancerului mamar, o condiţie esenţială pentru ca afecţiunea să fie tratată cu succes. În plus, medicul oncolog a evidenţiat simptomele care ar trebui să alerteze orice femeie şi să o determine să vină la medic. Mai mult informaţii puteţi accesa în materialul video!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: