Cum a fost atmosfera la a cincea ediţie BE FIT by CSID VIDEO

Cea de-a cincea ediţie a evenimentului BE FIT by CSID a avut loc la începutul lunii noiembrie, iar invitaţii au fost Cori Grămescu şi dr. Florin Bălănică.
  • Publicat:

La începutul lunii noiembrie, la Cinema Pro din Bucureşti, a avut loc a cincea ediţie a evenimentului BE FIT by CSID, organizat de ”Ce se întâmplă, doctore?”. Tema conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef www.csid.ro şi Beatrice Poptean, senior editor www.csid.ro, a fost ”Cei mai buni aliaţi ai slăbirii şi sănătăţii”.

Speakerii evenimentului au fost Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, ambasador Walmark Index de sănătate, şi dr. Florin Bălănică, specialist în medicină specializată şi nutriţie.

Partenerul gold al evenimentului a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Participanţii la eveniment, cititori şi fani ai platformei on line „Ce se întâmplă, doctore?, www.csid.ro, au primit informaţii utile despre dietă, sport, sănătate, gestionarea stresului şi schimbările benefice din stilul de viaţă, pentru un plus de sănătate.

De asemenea, Cori Grămescu a oferit cititorilor www.csid.ro un exemplu de platformă online care îi poate orienta către schimbările benefice din viaţa lor. Este vorba de Index de Sănătate de la Walmark, o platformă la îndemâna oricui, care analizează starea de sănătate a utilizatorului, după completarea unor chestionare privind obiceiurile alimentare, activitatea fizică şi stilul de viaţă. Această platfomă este benefică pentru utilizatori, deoarece oferă un cadru realist de schimbare care poate fi făcută cu succes pe termen lung.

Cei care au participat la eveniment au completat Indexul de sănătate de la Walmark şi au primit din partea sponsorului Walmark cadouri constând în suplimente alimentare destinate imunităţii. În materialul video, puteţi vedea imagini de atmosferă de la evenimentul BE FIT by CSID!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: