Cori Grămescu: beneficiile Indexului de Sănătate VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT By CSID 5

Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie, a explicat în cadrul evenimentului BE FIT by CSID 5 beneficiile platformei Indexul de sănătate, dedicate unui stil de viaţă sănătos.
  • Publicat:

La mijlocul lunii noiembrie, a avut loc la Cinema Pro din Bucureşti cea de-a cincea ediţie a evenimentului BE FIT by CSID, organizat de site-ul numărul 1 de sănătate şi lifestyle sănătos, „Ce se întâmplă, doctore?”, www.csid.ro. Tema conferinţei a fost ”Cei mai buni aliaţi ai slăbirii şi sănătăţii”, iar unul dintre speakeri a fost Cori Grămescu, coach de lifestyle şi nutriţie.

Una dintre temele de discuţie a fost dedicată platformei Indexul de Sănătate, al cărei ambasador este Cori Grămescu. Este vorba despre o platformă extrem de utilă care ne poate orienta mai uşor către un stil de viaţă echilibrat şi ne poate ajuta să facem schimbări benefice către o dietă sănătoasă şi un program echilibrat de mişcare. Mai multe informaţii despre Indexul de Sănătate puteţi afla din materialul video!

Partenerul gold al evenimentului a fost Walmark, iar cel bronze Aur’a Mineral Water. Mobilierul a fost asigurat de Mobila Dalin, iar vestimentaţia moderatoarelor de La Femme.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: