Armando Lungu: importanţa tehnologiei pentru un stil de viaţă sănătos VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Armando Lungu a explicat în cadrul în cadrul evenimentului ”What's HOT, Doc?” importanţa ceasurilor, brăţărilor şi aplicaţiilor din smart phone pentru un stil de viaţă sănătos.

La mijlocul lunii iulie, la Therme Bucureşti a avut loc conferinţa ”What’s HOT, Doc?”, organizată de CSID.RO, una dintre cele mai accesate platforme de lifestyle sănătos din România. Cei trei invitaţi ca speakeri au fost Dr. Adriana Carmen Necula – medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, Armando Lungu – Personal Trainer & Fitness Instructor şi Cosmin Cîrîc – Wellness Manager Therme.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID şi i-a avut ca parteneri pe Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven. La finalul evenimentului, participanţii au primit cadouri constând în produse de beauty şi igienă, dar şi o sesiune de wellness la Therme.

Printre temele de discuţie s-a numărat şi importanţa tehnologiei în adoptarea unui stil de viaţă sănătos. La ora actuală, brăţările, ceasurile, aplicaţiiile şi multe alte device-uri sunt de un real folos atunci când ne decidem să trăim sănătos. Astfel, cu ajutorul ceasurilor şi brăţărilor Fitbit, putem să ne calculăm numărul de paşi care trebuie să fie de minimum 10 mii pe zi, putem afla câte calorii am consumat, ne putem contoriza nivelul de efort fizic şi putem evalua valoarea pulsului şi calitatea somnului. În materialul video realizat în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”, Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Armando Lungu, Personal Trainer & Fitness Instructor, au discutat pe larg despre utilitatea noilor tehnologii în menţinerea unui stil de viaţă sănătos!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Matei Bâră: radioterapia în cancerele din sfera ORL
Recomandări: