Armando Lungu: dieta şi sportul pe timp de vară VIDEO în cadrul evenimentului ”What’s HOT, Doc?”

Armando Lungu, instructor de fitness, a explicat în cadrul evenimentului ”What's HOT, Doc?”, regulile dietei şi sportului pe timp de vară.
  • Publicat:

Sâmbătă 13 iulie, la Therme Bucureşti a avut loc conferinţa ”What’s HOT, Doc?”, organizată de CSID.RO, cea mai accesată platformă de lifestyle sănătos din România. Cei trei invitaţi au fost Dr. Adriana Carmen Necula – medic specialist dermatolog în cadrul Medicover, Armando Lungu – Personal Trainer & Fitness Instructor şi Cosmin Cîrîc – Wellness Manager Therme.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef CSID şi Bianca Poptean – senior editor CSID şi i-a avut ca parteneri pe Gerovital (Farmec), Fitbit, Clineo şi 7th Heaven. La finalul evenimentului, participanţii au primit cadouri constând în produse de beauty şi igienă, dar şi o sesiune de wellness la Therme. În cadrul conferinţei, cei trei invitaţi au trecut în revistă regulile importante ale protecţiei pielii şi ale adoptării unui stil de viaţă sănătos, din care fac parte dieta echilibrată, sportul şi relaxarea. Armando Lungu, unul dintre cei mai cunoscuţi instructori de fitness din România, le-a explicat invitaţilor cum să ajungă la un echilibru printr-o dietă bogată în legume, fructe şi proteine de calitate, cum să facă mişcare, dar şi cum să se odihnească în mod corect. Pentru că afară este cald, iar dintre tentaţiile culinare nu lipsesc îngheţata, berea şi sucurile, Armando Lungu a explicat în cadrul materialului video cum ar trebui consumate acestea ca să nu ne îngraşe!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: