Laura Călin: 10 dintre beneficiile yoga  

Yoga este benefică atât spiritului cât și trupului. Învățarea tehnicilor de respirație face diferența între a fi mereu stresat sau calm și optimist.
  • Publicat:
Laura Călin: 10 dintre beneficiile yoga  
Laura Călin, foto arhiva personală

”Puterea Feminității. Arta Seducției” este cartea abia lansată de Laura Călin. Ea aduce un manifest exprimării puterii feminității. Am stat de vorbă despre cum i-a schimbat viața yoga și despre ce înseamnă să fii feminină.

 

CSÎD: Cum ți-a schimbat yoga viața?
Laura Călin: Mi-a dat altă perspectivă, m-a centrat, disciplinat și m-a dus pe drumul cunoașterii de sine. Tot yoga mi-a deschis ochii către acceptarea și exprimarea propriei feminități pe care o percepeam înainte ca pe o slăbiciune.

CSÎD: Când ai început să practici yoga?

Laura Călin: Călatoria mea în lumea yoga a început acum doisprezece ani.

Cum îți schimbă viața yoga

CSÎD: Dă-le cititorilor noștri 10 motive pentru a încerca o sesiune de yoga. Sau mai multe?

  • Laura Călin: Respirație completă și conștientă
  • Flexibilitate
  • Tonifiere
  • Disciplina
  • Creșterea atenției
  • Mărirea puterii de concentrare
  • Meditație și interiorizare
  • Autocunoaștere
  • Ancorarea în prezent

Laura a adoptat o dietă vegetariană

CSÎD: Ce dietă ai?

Laura Călin: Am o dietă vegetariană low carb.

CSÎD: Ai avut vreodată probleme cu kilogramele în plus?

Laura Călin: Am avut la un moment dat tentația carbohidraților. Ador pizza și pastele și mi-a fost destul de greu să le scot din dietă. N-aș putea spune că am avut probleme cu kilogramele, sunt de câțiva ani cu o greutate care gravitează pe la 52 de kilograme plus minus un kilogram.

CSÎD: Ce înseamnă din punctul tău de vedere o femeie feminină?

Laura Călin: Feminitatea, așa cum o văd și mai ales cum o simt, înseamnă mai mult decât ceea ce vedem în oglindă, mai mult decât aparență și înfățișare. Dincolo de rochii fluide, pantofi stiletto, ruj roșu, păr lung și ondulat, feminitatea este o stare.

Energia feminină nu este doar despre make-up, bucle, haine sexy – acestea pot accentua o înfățișare feminină dar, dacă nu există o bază, un miez, nu ai cum să devii mai feminină cu nişte artificii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân