Ardei umpluţi cu nuci şi porumb

Ingrediente: 8 ardei grasi verzi, 3 cesti orez fiert, 2 cesti fasole neagra uscata, fiarta, o ceasca porumb mexican, o cea­pa medie, taiata marunt, o ceasca nuci n ¼ ceasca ardei iute maruntit, ½ lingurita chimen, ½ ceasca parmezan dat pe raza­toare, felii subtiri de ardei iute pentru or­nat, sare si piper dupa gust.
  • Publicat:
Ardei umpluţi cu nuci şi porumb
no title

Ingrediente: 8 ardei grasi verzi, 3 cesti orez fiert, 2 cesti fasole neagra uscata, fiarta, o ceasca porumb mexican, o cea­pa medie, taiata marunt, o ceasca nuci n ¼ ceasca ardei iute maruntit, ½ lingurita chimen, ½ ceasca parmezan dat pe raza­toare, felii subtiri de ardei iute pentru or­nat, sare si piper dupa gust.

Mod de preparare: Se spala ardeii grasi, se scot cotoarele si semin­te­le. Apoi se pun 5 mi­nute in apa clocotita, iar cand se scot se tape­teaza pe interior cu sare si piper. Alaturi, intr-un vas mare se amesteca orezul, fasolea, po­rum­bul, nucile, ardeiul iute maruntit, chimenul si sarea.

Cu compozitia se umplu ardeii care se aseaza apoi intr-o tava, se acopera cu o fo­lie si se dau la cuptor. Dupa 20 de minute se scot, se presara cu branza si se mai lasa inca 5 minute. Se garnisesc cu feliile de ardei iute.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Broccoli cu fasole
Broccoli cu fasole
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc