Virgiliu Stroescu dezvăluie care sunt cele mai sănătoase alimente. „Cine le mănâncă zilnic nu face cancer”

  • Publicat:
Virgiliu Stroescu dezvăluie care sunt cele mai sănătoase alimente. „Cine le mănâncă zilnic nu face cancer”

Acestea două sunt unele dintre cele mai sănătoase alimente. Medicul Virgiliu Stroescu spune că dacă le mâncăm zilnic, respectiv săptămânal, ne aduc doar beneficii și ne feresc de boli grave.

 

Virgiliu Stroescu, medic primar în endocrinologie și doctor în medicină, a adus în atenția publicului informații valoroase despre alimentele cu potențialul de a ne proteja de cancer, subliniind importanța unor alegeri alimentare sănătoase în lupta împotriva acestei boli.

Virgiliu Stroescu dezvăluie care sunt cele mai sănătose alimente. Una dintre observațiile-cheie ale medicului a fost legată de postul intermitent, pe care l-a descris ca fiind o abordare inteligentă a alimentației, cu beneficii evidente pentru sănătate. Acesta a avertizat împotriva consumului excesiv de alimente seara, explicând că această practică poate duce la acumularea de grăsime abdominală, care este considerată toxică pentru organism. Vezi AICI care sunt alimentele pe care este bine să le consumi mereu pentru a ține bolile la distanță. Sunt foarte gustoase și sigur le ai și tu în casă.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân