Rețetă de magiun de prune fără zahăr! Secretul marelui gastronom Radu Anton Roman pe care toate gospodinele trebuie să îl știe

  • Publicat:
Rețetă de magiun de prune fără zahăr! Secretul marelui gastronom Radu Anton Roman pe care toate gospodinele trebuie să îl știe

Magiunul de prune este unul dintre deserturile preferate ale românilor care le amintește de copilăria petrecută la bunici. Majoritatea gospodinelor pregătesc și astăzi magiun de prune, însă foarte puține știu că acesta poate fi pregătit și fără zahăr și are un gust mult mai bun față de rețeta tradițională.

Rețetă de magiun de prune fără zahăr. Noi am descoperit o rețetă de magiun de prune cu care regretatul gastronom Radu Anton a făcut furori.

Această rețetă este ideală pentru copii, dar și pentru diabetici și asta pentru că nu conține deloc zahăr, dulceața fiind dată doar de fructele coapte, zemoase și aromate.

 

Dacă vrei să te întorci în vremea copilăriei și îți e dor de magiunul de prune delicios, fără zahăr, de pe vremea bunicii, poți încerca cu încredere rețeta lui Radu Anton Roman. Având în vedere că nu conține îndulcitori adăugați, unul dintre cele mai importante aspecte ale acestei rețete este acela că fructele trebuie să fie foarte coapte, aromate și dulci. Vezi aici ingredientele de care ai nevoie și modul de preparare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân