De ce să pui folie de aluminiu peste banane. Vei avea parte de o mare surpriză. Secretul pe care cu toții trebuie să îl știm

  • Publicat:
De ce să pui folie de aluminiu peste banane. Vei avea parte de o mare surpriză. Secretul pe care cu toții trebuie să îl știm

Folie de aluminiu peste banane. Pare ceva neobișnuit, însă acest truc te va surprinde prin utilitatea lui. Mulți nu știu cât bine le face fructelor acest produs pe care oricine îl are în gospodărie.

Folia de aluminiu are numeroase întrebuințări în gospodăriile oamenilor, iar una dintre ele se referă la aplicarea ei peste banane. Acest truc este deja celebru în mediul online, unde multe persoane se laudă cu efectele obținute.

Bananele sunt printre cele mai iubite fructe din lume, având un conțiunt extrem de ridicat de potasiu, care în medie se ridică la 350 mg la 100 de grame. Pe lângă potasiu, bananele mai au și nenumărate minerale precum fosfor, acid folic, vitamina C și vitamina B6. Sportivii le preferă, în special, pentru conținutul lor ridicat de magneziu, care îi ajută în prevenirea crampelor musculare și în recuperare. Vezi AICI de ce este bine să pui folie de aluminiu peste banane.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân