Cum se menține în formă Romanița Iovan. SECRETELE creatoarei de modă: ce consumă zilnic! „Te saturi și nu îți mai este foame”

Romanița Iovan și-a dezvăluit secretul siluetei sale de invidiat, la vârsta de 59 de ani.
  • Publicat:

Romanița Iovan, în vârstă de 59 de ani, se menține într-o formă de zile mari. Cunoscuta creatoare de modă a dezvăluit ce obișnuiește să mănânce pentru a avea silueta pe care și-o dorește. 

Cum se menține în formă Romanița Iovan

Creatoarea de modă Romanița Iovan are o siluetă perfectă la aproape 60 de ani, iar multe doamne și domnișoare se întreabă cum reușește să arate așa de bine. Recent, vedeta a împărtășit câteva mici secrete despre stilul ei de viață. Invitată în cadrul unui podcast, Romanița a recunoscut că ține o dietă simplă. În plus, ține și toate posturile de peste an. Pentru a-și menține silueta, ea preferă să consume multe salate și brânză de vaci.

Citește și: Dieta Taniei Budi | La ce alimente a renunțat, pentru a arăta impecabil la 56 de ani

Are grijă la alimentație. Ce consumă cel mai des

„Eu fac acasă doar salată. Mănânc salată și brânză de vaci. Dacă mănânci multă brânză de vaci te saturi și nu îți mai este foame. Nu pui pe tine nimic. Mănânc bulgărași din aceia de brânză. Mănânc o groază de bulgărași de brânză. Acum țin Postul de Paște și Postul de Crăciun”, a spus creatoarea de modă, la podcastul lui Măruță.

De asemenea, creatoarea de modă explica că nu bea alcool, nu fumează și nici nu pierde nopțile, aceste criterii fiind foarte importante pentru ea.

„Este foarte importantă sănătatea. De exemplu: nu beau alcool, nu am băut niciodată. Am gustat și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu am fumat, nu fumez și nici nu am pierdut nopțile. Este important, într-adevăr. Dacă am adormit la ora 12 sau la ora 1 noaptea, într-o anumită seară, am suferit din punctul ăsta de vedere și am zis că trebuie să recuperez, cumva, acele ore nedormite. Sunt importante toate mișcările astea. Mănânc și sănătos, mă îngrijesc. E ceva ce fac de mică. Nu s-a întâmplat acum doi ani sau ceva de genul. Mă întrețin și mă preocupă lucrul ăsta!”, declara vedeta Impact.ro.

Sursa foto: captură video Youtube/ facebook Romanița Iovan

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being