Cum să slăbești rapid să încapi în rochia de Crăciun

Dacă te întrebi cum să slăbești rapid până la Crăciun, află că e nevoie doar de puțină disciplină în stilul tău de viață.
  • Publicat:
Cum să slăbești rapid să încapi în rochia de Crăciun
Foto: shutterstock

Când vine vorba de petreceri și sărbători, când trebuie să adoptăm ținutele festive, multe femei vor să scape de kilogramele în plus astfel încât să arate impecabil în rochia favorită. Dacă te întrebi cum să slăbești rapid până la Crăciun, află că e nevoie doar de puțină disciplină în stilul tău de viață.

În primul rând, hidratează-te

Hidratarea este esențială și are beneficii minunate pentru procesul de slăbire. Organismul are nevoie de apă pentru a elimina toxinele și reziduurile care pot produce probleme digestive, iritații și disconfort mental și fizic. Bea cel puțin 7-8 pahare de apă pe zi sau undeva la 3L.

Fă mișcare zilnic

Dacă faci cel puțin 10.000 de pași pe zi te poți bucura de schimbări majore în viața ta, atât când vine vorba de sănătatea ta, cât și de aspectul fizic. O plimbare la pas sau pur și simplu urcatul scărilor te pot ajuta să slăbești rapid, doar dacă ești motivat și faci asta zilnic.

Evită deserturile și alimentele care conțin zahăr

Evită să consumi prea mult zahăr, mai ales procesat, care se regăsește în deserturi și alte dulciuri. Acestea sunt calorii goale, fără nutrienți, care nu fac altceva decât să ducă la acumularea kilogramelor în plus. Poți înlocui zahărul cu îndulcitori naturali precum ștevia sau să mănânci un fruct.

Cum să slăbești rapid: Plănuiește mesele

Dacă obiectivul tău este de a slăbi rapid pentru a arăta impecabil în rochia pentru petrecerea de Crăciun, cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-ți programezi mesele. În felul acesta eviți alimentele procesate și te concentrezi pe consumul nutrienților esențiali precum proteine, grăsimi și carbohidrați.

Evită consumul de alcool

Consumul de alcool va afecta progresul pe care-l faci în procesul de slăbire. Dacă renunți la alcool, îi oferi ficatului o perioadă de repaus în care se poate vindeca și regenera.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân