Cum să scapi de mirosul de usturoi fără gumă și fără pastă de dinți

Noi am găsit un truc simplu care te poate scăpa de mirosul de usturoi. Cum să scapi de mirosul de usturoi fără gumă și fără pastă de dinți.
  • Publicat:
Cum să scapi de mirosul de usturoi fără gumă și fără pastă de dinți
Foto: envato

Usturoiul este un remediu extraordinar împotriva răcelilor, fiind de ani de zile la îndemâna tuturor. În plus, este unul dintre alimentele favorite pentru numeroase preparate. Din păcate, multe persoane evită să-l consume de teamă că vor avea o respirație urât mirositoare. Noi am găsit un truc simplu care te poate scăpa de mirosul gurii după ce mănânci usturoi, fără să te speli pe dinți sau fără să folosești gumă. Așadar, află în continuare cum să scapi de mirosul de usturoi fără gumă și fără pastă de dinți.

Sănătatea tractului grastrointestinal este extrem de importantă, iar aceasta poate fi un indicator al sănătății prin mirosul pe care-l elimini pe gură. Pentru că și usturoiul trece prin procesul de digestie, acesta este absorbit în celulele de sânge și purtat către plămâni. Din acest motiv simți nevoia să te speli pe dinți sau dă folosești gumă de mestecat pentru a scăpa de respirația urât mirositoare.

Dacă îți place să mănânci usturoi, află că nu este nevoie să renunți la această legumă. Tot ce trebuie să faci este să consumi un măr după ce ai mâncat usturoi și vei scăpa de respirația urât mirositoare, fără gumă și fără pastă de dinți.

Substanțele vegetale pe care le conțin merele, inclusiv quercetina, interacționează alături de compușii din usturoi și reduc mirosul neplăcut produs de acesta. Dacă merele nu se numără printre fructele tale favorite, poți mesteca spanac, pătrunjel sau lăptucă pentru a-ți împrospăta respirația.

Totodată, acestea ar putea fi variante sănătoase de gustări pentru microbiom.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân