Cea mai curată dietă din lume. Cele 3 alimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi

La 77 de ani, Susan Lucci a declarat că există trei alimente de care depinde și pe care le are întotdeauna în frigiderul său.
  • Publicat:
Cea mai curată dietă din lume. Cele 3 alimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi
Cea mai curată dietă din lume. Cele 3 alimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi

Există trei alimente pe care Susan Lucci le consumă în fiecare zi. Fosta vedetă a serialului „All My Children” a declarat pentru Fox News Digital că există anumite ingrediente de care depinde și pe care le are întotdeauna în frigiderul său.

„Somon, afine și varză kale”, a spus actrița despre dieta sa sănătoasă. „Medicul meu mi-a spus: „Continuați să faceți ceea ce faceți pentru că ceva bun va veni din asta”.

La 77 de ani, o ambasadoare de lungă durată a Asociației Americane a Inimii, actrița urmează dieta mediteraneană, bogată în fructe proaspete, legume și pește.

A început cu superalimente. A apărut o carte despre asta, iar prietena mea mi-a dat-o. Ea deja mânca în acest fel și arăta minunat. Și, pe măsură ce m-am educat, am realizat că și eu mă hrănesc astfel. (…) Uneori mănânc și paste și carbohidrați. Iubesc carbohidrații. (…) Dar cheia este moderația. Încerc să evit alimentele pline de colesterol”, a adăugat Lucci.

„Îmi place brânza, dar nu mănânc mult din ea, aproape deloc. Îmi place înghețata, dar o consum cu măsură. Este totul despre moderație. În cea mai mare parte, încerc să evit alimentele care pot duce la acumularea de colesterol”, a completat Lucci.

Pilates, sportul care o ajută să se mențină în formă de 27 de ani

Lucci urmează și un antrenament pe care l-a descoperit în urmă cu 27 de ani.

„Fac Pilates în fiecare zi”, a spus vedeta. „Timpul depinde de programul meu pentru ziua respectivă și de cât de devreme începe ziua mea. Dar mă trezesc devreme în fiecare zi doar pentru a-l face. Fac Pilates de cel puțin cinci zile pe săptămână. Uneori, fac asta șase zile pe săptămână pentru că este bine să abordezi mușchii diferit. Uneori, adaug greutăți pentru o parte din antrenament sau fac exerciții pe un scaun de Pilates, care oferă și un antrenament cardio. Dar uneori adaug greutăți ușoare. Nu vreau să-mi dezvolt mușchii. Fiecare este diferit, dar asta funcționează pentru mine. Fac 30 de repetări la fiecare exercițiu”, a explicat vedeta.

Cea mai curată dietă din lume. Cele 3 alimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi
Susan Lucci, la 77 de ani

Susan Lucci, la un pas de moarte- episodul care i-a schimbat viața

Lucci are un motiv serios să fie un mare promotor al sănătății. A avut o traumă cardiacă în 2018 când a început să simtă dureri intense în piept.

„Îmi amintesc că soțul meu și cu mine așteptam să fim serviți într-un restaurant în octombrie”, își amintește ea. „Chelnerul venea să ne vadă când am simțit o mică presiune în piept, pe care nu o mai simțisem niciodată. Era foarte ușoară, așa că m-am gândit: „Trebuie să fie pentru că sărbătorile sunt aproape. Câte cadouri trebuie să cumpăr?” Am crezut doar că era stresul sărbătorilor. Așa că am ignorat-o, așa cum fac multe dintre noi, femeile. Pur și simplu m-am gândit: „Va trece.””

Aceeași întâmplare s-a produs și câteva săptămâni mai târziu la un alt restaurant.

„Am simțit această presiune în piept, doar că de data aceasta se extindea în jurul coastei”, a spus Lucci. „Nici asta nu mai experimentasem. Nu am avut niciodată vreo problemă medicală.”, a povestit vedeta.

O săptămână mai târziu, Lucci s-a dus să cumpere un cadou pentru o prietenă la un boutique. În timp ce vânzătorul își aduna lucrurile, actrița a simțit o presiune ascuțită în piept.

„Îmi amintesc că acum mulți ani am citit povestea unei femei care vorbea despre simptomele unui atac de cord și cum acestea pot fi diferite față de cele ale bărbaților”, a spus Lucci. „Îmi amintesc că a spus ceva despre senzația de presiune a unui elefant pe pieptul ei. Asta am simțit eu. Am stat jos pe o bancă în boutique. Managerul a venit și m-a întrebat dacă sunt în regulă. Știa că nu sunt în regulă. Apoi mi-a spus: „Susan, mașina mea este chiar afară. Te pot duce la spital mai repede decât poate să ajungă o ambulanță.” Nici măcar nu aveam un cardiolog. Nu am știut niciodată că am nevoie de unul”, a povestit Lucci.

În urma investigațiilor a reieșit că Lucci avea blocată 90% din artera principală către inimă. Conform echipei sale medicale, dacă nu ar fi acționat în urma simptomelor sale, ar fi căzut victimă unui atac de cord fatal. Lucci ar fi putut merge la culcare în acea seară și să nu se mai trezească. Medicii i-au introdus două stenturi.

Mai târziu, Lucci a aflat că afecțiunea ei era ereditară din partea tatălui său. Vedeta a spus că va continua să crească conștientizarea despre sănătatea inimii pentru femei, sperând că poate ajuta la salvarea unei vieți.

Foto: Instagram

Sursă:

https://nypost.com/2024/02/28/entertainment/susan-lucci-77-eats-these-three-foods-every-day-after-suffering-widowmaker-heart-attack/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân