Ai pofta de un super-sos?

Sosurile Eisberg sunt solutia ideala pentru obtinerea unor retete culinare de exceptie.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Ai pofta de un super-sos?
Ai pofta de un super-sos?

Te-ai saturat de mancarea parca fara nici un gust? Vrei sa incerci ceva nou si delicios pentru masa de Craciun? Iti propunem sosurile Eisberg. Noua ni s-a facut deja pofta. Tie?

Sosul Caesar – gust desavarsit de branza

Oau! Sa fie adevarat? Exista mai nou si branza lichida? Nu, stai linistita, branza adevarata a ramas la fel cum o stiai si pana acum. Insa sosul Caesar de la Eisberg te face sa juri ca este facut dintr-o branza proaspata… lichida.

Uleiul rafinat de floarea soarelui, boabele de mustar, branza si galbenusul de ou sunt piesele lui de rezistenta. Si odata combinate cu  salata verde, succesul este garantat. Dintr-o salata simpla, vei avea o adevarata delicatesa. Cu gust de branza. Sosul Caesar este mai mult decat o aroma, ba chiar un adevarat ospat. De la Eisberg.

Salata cu arome frantuzesti

Rafinata. Seducatoare. Incitanta. O descriere in trei cuvinte a bucatariei frantuzesti. Pastreaza-ti silueta fara sa renunti la placerea gustului. Incearca o salata “imbracata” cu foarte mult stil de la Eisberg. Cu ce anume? Ei bine, cu un sos French care imbina doua dintre ingredintele reper ale artei culinare franceze: vinul si branzeturile.

Iaurtul degresat, cu otet din vin rosu si usturoi. Toate desarvarsite de arome care te fac sa uiti ca mananci o simpla salata. Bon apetit!

Thousand Island – 1000 de arome intr-un singur sos

Se spune ca nimeni nu este de neinlocuit. Si ca uneori este nevoie de mai multe lucruri sau persoane, pentru a o inlocui pe una singura. Sosul Thousand Island de la Eisberg face exceptie de la regula. Pentru ca gustul lui inconfundabil nu poate fi inlocuit de nimic. Nici macar de alte 5 sosuri la un loc.

Uleiul rafinat de floarea soarelui, boabele de mustar, galbenusul de ou, otetul de vin, ceapa si usturoiul sunt doar cateva din ingredientele minune ale acestui sos. Daca-l combini si cu o salata… poti sa spui adio foamei. Sau poftei de ceva “delicios”. Sosul Thousand Island de la Eisberg ti-este recomandat de toate papilele gustative din Romania.

Citeste si Cat de delicioase pot fi cateva coaste de miel?
          
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân