Jurnalul unei pofticioase mereu la dietă: lupta cu kilogramele post-concediu de iarnă

M-am întors de curând din poezia de ţară numită Thailanda şi cum am dat cu ochii de cântar m-am şi aruncat temătoare pe el. Mi-a comunicat un plus de 1 kilogram şi 400 de grame. N-a fost nici cea mai traumatizantă întâlnire post-concediu, nici cea mai veselă. Dar mi-a deschis apetitul să vă scriu despre vacanţe, siluete şi diete.
Jurnalul unei pofticioase mereu la dietă: lupta cu kilogramele post-concediu de iarnă

M-am întors de curând din poezia de ţară numită Thailanda şi cum am dat cu ochii de cântar m-am şi aruncat temătoare pe el.

Mi-a comunicat un plus de 1 kilogram şi 400 de grame. N-a fost nici cea mai traumatizantă întâlnire post-concediu, nici cea mai veselă. Dar mi-a deschis apetitul să vă scriu despre vacanţe, siluete şi diete.

Există o îndrumare pentru creştinii care ţin posturile şi ea zice aşa, pe scurt – cinsteşte perioadele de post, însă atunci când eşti călător sau oaspete în casa unuia şi altuia, mănâncă ce găseşti acolo, ce ţi se pune în faţă.

Ei, nu ştiu cât de folos le este credincioşilor îndemnul, însă eu cred că ni se potriveşte mănuşă nouă, celor care măsurăm calorii şi ne speriem de kilograme şi suspinăm după diverse bunătăţuri nesimţit de depunătoare în locuri vitale.

Cu alte cuvinte, mâncaţi fierturi şi grillături până nu mai puteţi cât e anul de lung, dar la ocazii speciale şi pe diverse continente în care poposiţi ca turişti, bucuraţi-vă de bucătăriile pline, inedite şi delicioase. Bine, mi-a luat ceva să ajung la această înţelepciune extrem de sănătoasă pentru cap şi talie. O luăm imediat cu începutul. 

Pagina 1 din 4
Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Fără burtă la vedere, domnilor!
Fără burtă la vedere, domnilor!
Cel mai nou articol Video:
Dr. Laura Davidescu: greșeli care ne îngrașă