Grăsimea din jurul taliei, spulberată cu ajutorul unor soluţii simple!

Iată ce soluţii ai la îndemână pentru a da jos burtica până la venirea primăverii!
Grăsimea din jurul taliei, spulberată cu ajutorul unor soluţii simple!

Nu face nenumărate abdomene în speranţa că îţi vei tonifia musculatura abdominală. Specialiştii spun că abdomenele sunt exerciţii puţin eficiente când vine vorba de scăderea colăcelului de grăsime din jurul taliei. 

Mergi mult pe jos, aleargă sau înoată şi nu-ţi irosi banii pe tot felul de aparate care promit să te scape de grăsimea din jurul taliei cât ai zice „dietă”. 
 
Şi dacă tot vrei să cumperi ceva, alege o minge pentru aerobic!

Iată ce soluţii ai la îndemână pentru a da jos burtica până la venirea primăverii!
 

Râzi cât mai mult!

Nici nu ai citit bine şi parcă deja sună amuzant, nu? Ei bine, chiar este adevărat! Când râzi, muşchii abdominali se încordează, făcând să mai dispară puţin din grăsimea depozitată în jurul lor. 
 
De aici şi expresia „am râs de mă doare burta”. Acum nu mai rămâne decât să cauţi acel ceva care să te facă să râzi atât de tare…
 
Schimbă scaunul

Scapă de scaunul de birou mic şi îngrămădit şi înlocuieşte-l cu unul mai confortabil, cu spătar în formă de „S”, adaptat formei coloanei vertebrale. 
 
Cercetătorii au descoperit că o postură adecvată la birou te ajută să îţi păstrezi abdomenul plat. 
 
Nu te înfometa!

Înfometarea nu te ajută să slăbeşti, din contra! Organismul tău intră „în panică”, eliberând hormoni ai stresului care determină la rândul lor transformarea caloriilor în grăsime pe care o depozitează în jurul taliei. 
 
Imediat ce ai încheiat perioada de „dietă prin înfometare”, organismul se pune pe depozitat grăsime, în aşa fel încât te vei trezi cu mai multe kilograme în plus decât aveai înainte de începerea dietei. 
 
Până la sosirea perioadei pentru costumul de baie mai e cale lungă, aşa că ai suficient timp să scapi de burtă într-un mod sănătos. 

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate