Chef Radu Dumitrescu: ”Despre sardine şi leuştean numai de bine”

Îl ştiam de pe internet pe chef-ul Cookatar.ro, căci multe dimineţi le-am început citind reţetele lui scrise cu umor.

Îl ştiam de pe internet pe chef-ul Cookatar.ro, căci multe dimineţi le-am început citind reţetele lui scrise cu umor.

Unele încep aşa: “Să ne ferească Dumnezeu de momentul în care vegetarienii vor ataca omul! Îmi spunea asta un bun prieten şi mi s-a făcut frică. Atât de frică încât n-am mai mâncat crenvurşti de ceva vreme…

…Atât de frică încât am început să mă uit ciudat la carnea de vită medium rare, atât de frică încât văd batalioane de delfini, caraşi, midii şi creveţi, luând cu asalt piaţa Universităţii, controlându-ne la buletine şi la analize. La excesul de carne în organism, ne-ar pune să plantăm flori. Cum au făcut minerii în ’90, singura diferenţă e că noi, carnivorii, n-am bate studenţi.”

Aşadar, într-o dimineaţă am mers la Voila Bistro din Bucureşti, restaurantul unde puteţi mânca preparate ale căror reţete le citiţi pe site-ul lui Radu şi numai. El tocmai venea de la piaţă, obişnuieşte să facă piaţa în fiecare dimineaţă. Nu ştiam exact ce vom găti, deoarece bucătarul alege de pe tarabe doar ce este proaspăt.

Pagina 1 din 2
Mădălina Drăgoi
Mădălina Drăgoi

Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy.

Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru care lucrau atât din punct ... citește mai mult

Cum să prepari un sandwich sănătos
Cum să prepari un sandwich sănătos
Cel mai nou articol Video:
Nora Neghină, psiholog: ce determină comportamentul adictiv