Cafeaua care te ajută să slăbești: TOP 5 opțiuni

Iată care este cafeaua care te ajută să slăbești. Ai cinci variante din care să alegi!
  • Publicat:
Cafeaua care te ajută să slăbești: TOP 5 opțiuni
Foto: shutterstock

Cafeaua este una dintre cele mai consumate băuturi din întreaga lume și, de cele mai multe ori, iubitorii de cafea aleg să consume această băutură fie neagră, simplă, fie cu frișcă și alte arome. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, cu siguranță te vei bucura nu numai de un gust delicios, ci și de un boost de energie. Dacă îți dorești o variantă mai sănătoasă, poți încerca variantele care te ajută să scapi de kilogramele în plus. Iată care este cafeaua care te ajută să slăbești. Ai cinci variante din care să alegi!

Cafeaua poate avea un impact negativ asupra sănătății tale dacă o consumi cu prea mult zahăr, lapte, frișcă sau alte arome și îndulcitori. Iată cinci variante sănătoase care să te ajute și în procesul de slăbire. Alege cafeaua potrivită pentru tine!

Cafeaua keto, cafeaua care te ajută să slăbești

Această variantă este deliciosă și cremoasă și, cel mai important, este perfectă pentru persoanele care optează să slăbească cu ajutorul dietei ketogenice. O poți consuma cu unt, lapte de cocos sau scorțișoară și aromă de portocală.

Cafeaua dietei Paleo

Iată o variantă care oferă un plus de proteină băuturii tale. Nu conține zahăr, despre care știm deja că este vinovatul kilogramelor în plus, și te ajută să ajungi la greutatea pe care ți-o dorești. Ai nevoie de un shot de espresso, pudră proteică simplă sau cu gust de vanilie și lapte de caju.

Cold Brew

Această băutură este potrivită pentru zilele toride de vară și, din fericire este una extrem de versatilă care îți permite să jonglezi cu gusturile. Te ajută în procesul de slăbire pentru că are un gust mai puternic, ceea ce înseamnă că trebuie să folosești mai puțin lapte și mai puțin zahăr.

Cafea tip smoothie

Sunt zile în care nu ne putem decide dacă vrem să dăm startul cu un smoothie sau o cafea. Ei bine, le putem avea pe amândouă. Ai nevoie de cafea, o banană, ovăz, lapte și, opțional, unt de arahide. Banana oferă textură și este un îndulcitor natural, ovăzul oferă fibre, un aliat ideal în producesul de slăbire, iar untul de arahide aduce și el un aport generos de proteine.

Cafea cu caju

Pentru această variantă ai nevoie de ingrediente simple care să te ajute să reduci consumul de grăsimi saturate și zahăr adăugat. Ai nevoie de cafea, caju, miere și un praf de sare.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân