5 sfaturi pentru a slăbi rapid și sănătos înainte de sărbători

  • Publicat:

Oficial am intrat in luna sarbatorilor de iarna, ultima luna din an si poate ce mai frumoasa. Urmeaza intalniri cu familia, prietenii, vacante, vizite si multe zile de relaxare. Seara magica de Craciun se anunta si ea bogata in bunatati cu mult zahar, calorii si grasimi si nimeni nu ne poate invinovati ca vrem sa mancam tot ce ne dorim.

Problema este atunci cand avem cateva kilograme in plus si vrem sa scapam rapid de ele pana la Craciun, dar nu stim cum. Iata 5 sfaturi care va vor ajuta sa slabiti rapid si sanatos si astfel sa aveti un Craciun fericit, bogat si implinit.

Apa este cel mai bun prieten al nostru

Apa este esentiala pentru ca organismul sa functioneze in parametrii optimi, dar daca vreti sa scapati de kilogramele in plus, primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va hidratati. Consumul de apa creste rata de ardere a caloriilor si ajuta la eliminarea toxinelor daunatoare din organism, care cauzeaza in general probleme de sanatate. In medie, ar trebui sa bem cel putin 7-8 pahare sau pana la 3 litri de apa in fiecare zi.

Dieta NUPO – aliatul in lupta impotriva kilogramelor in plus

Cine nu iti doreste sa slabeasca rapid si mai ales sanatos? Acum aveti la indemana cea mai eficienta dieta de slabit care nu doar garanteaza pierderea kilogramelor in plus intr-un mod cat se poate de sanatos, ci asigura si alte beneficii la nivel emotional si psihologic.

NUPO este tarilor scandinave, o dieta VLCD ( very low calorie diet) care a deschis calea pentru regimurile de slabire, facandu-le mai sanatoase pentru organism, cu produse care contin toate vitaminele, mineralele, proteinele si fibrele esentiale – o compozitie completa care elimina kilogramele in plus, oferind in acelasi timp toata nutritia de care are nevoie organismul.

Dieta de slabit Nupo este prezenta pe piata din Romania de mai bine de un an de zile. Este alternativa sigura si sanatoasa la dietele deja existente, pe care o puteti adopta cu succes pentru ca ofera produse dietetice atat pentru slabit cat si pentru mentinerea unei greutati stabile. NUPO este sustinuta de peste 35 de studii stiintifice (cele mai multe din lume) are peste 40 de ani de experienta.

Succesul dietei NUPO este ca initial se pierd mai multe kilograme, care se mentin in timp pe o durata mult mai lunga decat la orice alta dieta, inclusiv la dietele hipocalorice.  Pregatirea rapida a meselor in timpul Dietei Nupo va scuteste de irosirea timpului si de stresul indus de cantarirea alimentelor si calcularea exacta a caloriilor de care aveti nevoie. Veti castiga timp pretios, pe care puteti sa sa il investiti in activitatile care va fac placere.

Cu Dieta Nupo, puteti fi 100% siguri ca organismul primeste toate proteinele, vitaminele si mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapida, sigura si eficienta a kilogramelor in exces, fara a dezechilibra organismul si fara a-l priva de nutrientii de care are nevoie pentru a functiona normal.

NUPO este ambalat in portii individuale, astfel incat sa il puteti lua cu usurinta oriunde, iar datorita varietatii de arome, nici papilele gustative nu vor avea de suferit. Prin respectarea corecta a celor 6 mese ( care vor genera aproximativ 800 kcal pe zi) cu supe, shake-uri si/sau oatmeal – fulgi de ovaz, se asigura satietatea si nutrientii necesari functionarii optime a organismului. Dieta Nupo are o mare varietate de produse, cu arome diferite si gusturi absolut delicioase, care se pot combina in timpul dietei zilnice in functie de preferinte.

Efecte benefice asupra sanatatii

  • Reduce si normalizeaza hipertensiunea arteriala si hipertensiunea pulmonara
  • Normalizeaza glicemia in diabetul zaharat de tip 2
  • Scade concentratia acizilor grasi din sange (ex. trigliceride) si normalizeaza nivelul colesterolului
  • Scade riscul de boli cardiovasculare
  • Scade riscul complicatiilor diabetului zaharat
  • Scade riscul de cancer de colon si de san
  • Reduce episoadele de apnee in somn (sforaitul)
  • Amelioreaza afectiunile osteo-articulare
  • Normalizeaza oxigenarea sangelui

Dieta Nupo este o solutie simpla si sigura de inlocuire in totalitate a meselor, atunci cand ne dorim o pierdere in greutate eficienta si de durata.

Sport sau orice tip de miscare, zilnic

Daca dieta este pe primul loc in lupta impotriva kilogramelor in plus, exercitiile fizice regulate sunt un instrument esential pentru a obtine un corp sanatos si in forma. Ar trebui sa va asigurati zilnic ca faceti orice tip de miscare. Exista multe antrenamente din care puteti alege. De la mersul pe jos, la yoga, zumba sau pilates. Antrenamentul zilnic va va ajuta sa va mentineti si sa pierdeti in greutate pe termen lung.

Dormiti suficient

Deloc surprinzator, somnul are un rol semnificativ in ceea ce priveste cresterea in greutate. Cercetarile arata ca lipsa somnului pot duce la dezechilibrarea hormonilor care regleaza apetitul, cum ar fi leptina si grelina. In mod ideal, rutina de somn obisnuita de acum consta in cel putin 7-9 ore de somn. Doar asa va asigurati ca ajutati la echilibrarea acestor hormoni, astfel incat sa nu va sabotati eforturile de a evita cresterea in greutate. Un somn bun permite organismului sa se odihneasca si sa se repare eficient, sporindu-si rezistenta, in pregatirea pentru orele de culcare neregulate pe masura ce incepe sezonul petrecerilor.

Aveti grija de sistemul imunitar

Perioada de Craciun este o perioada in care cel mai probabil veti manca alimente mai putin hranitoare, iar planificarea mesei poate fi mai intamplatoare. Impreuna cu somnul mai putin si programul dezordonat, sistemul imunitar avea de suferit si exista riscul sa nu va mai poata apara impotriva imbolnavirilor.

Sistemul imunitar se bazeaza pe o serie de vitamine si minerale si, in mod ideal, acestea ar trebui sa provina din dieta. Daca doriti sa cresteti capacitatea sa de a va proteja impotriva bolilor, va trebui sa va cresteti aportul de nutrienti.

Chiar daca nu mai sunteti la dieta, si in zilele de sarbatoare puteti inlocui o masa cu one meal NUPO pentru ca va asigura necesarul de vitamine si nutrienti de care are nevoie organismul. Puteti opta pentru un baton One Meal de la NUPO– ideal pentru zilele incarcate pentru a tine sub control aportul de calorii, fiind solutia ideala pentru a inlocui rapid si comod o masa, fara a avea grija caloriilor si a nutrientilor sau pentru un shake inlocuitor de masa gata preparat Nupo One Meal +Prime – extraordinar de bogat in elemente nutritive, fara adaos de zahar, cu continut ridicat de proteine, fibre, vitamine si minerale, toate intr-o singura masa. Are aproximativ 200 kcal pe portie si este folosit ca inlocuitor de masa, pentru pierderea in greutate si controlul greutatii. Acest shake asigura un aport crescut de proteine si fibre, combinate cu toate vitaminele si mineralele vitale, inclusiv cu acidul linoleic esential, toate intr-o singura masa.

Daca adoptati aceste sfaturi in urmatoarea luna, nu doar ca va veti bucura de kilograme in minus, dar veti descoperi ca aveti o rezistenta mai mare la tentatii atunci cand incepe perioada aglomerata si veti evita fara efort cresterea nedorita in greutate.

Material sustinut de NUPO.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân