Dieta cu calorii puține, dar bogată în toți nutrienții este prezentă acum și în România

Dieta scăzută în calorii, dar completă din punct de vedere nutrițional te scapă rapid și sănătos de kilogramele în plus.
  • Publicat:
Dieta cu calorii puține, dar bogată în toți nutrienții este prezentă acum și în România
Dieta cu calorii puține, dar bogată în toți nutrienții este prezentă acum și în România

Știai că una dintre cele mai recomandate diete la nivel mondial este prezentă acum și în România? Dieta scăzută în calorii, dar completă din punct de vedere nutrițional te scapă rapid și sănătos de kilogramele în plus.

Anul acesta, raportul emis de catre OMS (Organizatia Monidiala a Sanatatii) arata ca aproape 60% dintre adulți sunt supraponderali sau obezi.  Nici în cazul copiilor cifrele nu sunt în scădere, din contră și aici s-a înregistrat o creștere a numărului de cazuri.

Kilogramele în plus sunt asociate cu un risc crescut de afecțiuni cronice, de la diabet tip 2, la dislipidemie,  hipertensiune arterială, dar sunt o povară atât din punct de vedere fizic cât și psihic. Incidența riscului de accident vascular cerebral, boli cardiovasculare și apariția unor anumite tipuri de cancer și osteoartrita este de asemenea semnificativă. La nivel global se vorbește de o epidemie a obezității cu efecte tragice atât asupra adulților cât și asupra copiilor și tinerilor.

Lumea întreagă este într-o continuă luptă cu kilogramele în plus. Multe țări din Europa printre care și țările scandinave și România au găsit dieta perfectă care poate să reducă dramatic numărul persoanelor supraponderale și obeze.

În căutarea unei diete eficiente, care sa nu dezechilibreze organismul, prin rezultatele de excepție a Puterii Nutriționale (Nutritional Power), a luat viață NUPO – o formula completa și corecta, care pe langa efectul de scădere în greutate, reechilibrează metabolismul, redând astfel organismului capacitatea de a slabi corect și sănătos.

Nupo este o Dieta VLCD ( very low calorie diet) – un tip de dieta care  a deschis calea pentru regimurile de slăbire, facandu-le mai sănătoase pentru organism, cu produse care conțin toate vitaminele, mineralele, proteinele și fibrele esențiale – o compoziție completa care elimina kilogramele în plus, oferind în același timp toată nutriția de care are nevoie organismul.

Nupo este o Dieta VLCD ( very low calorie diet)
Nupo este o Dieta VLCD ( very low calorie diet)

 

Dieta Nupo a luat naștere în urma cu 41 de ani, in anul 1981 la spitalul Hvidovre din Danemarca. Pe atunci, Dr. Flemming Quaade, cel mai important om de știință în domeniul obezității al țărilor Nordice, a gasit solutia perfecta pentru pacientii sai care aveau nevoie de operație de bypass gastric, sau alte intervenții chirurgicale care implicau un risc operator pentru pacienții supraponderali și obezi și care, implicit, aveau nevoie de o slăbire rapida, fără a dezechilibra organismul. Asadar, Dr. Flemming Quaade le-a oferit o dieta cu cât mai puține calorii posibil, dar asigurandu-le în același timp echilibrul nutrițional necesar, pentru o scădere în greutate rapidă și sigură.

Astfel, el a înființat o echipă de cercetare care a inovat Nupo – Nutrițional Power – Dieta Foarte Scăzută în Calorii (VLCD) și a deschis calea pentru regimurile de slăbire cu calorii putine, facandu-le mai sănătoase pentru organism, cu produse care conțin toate vitaminele, mineralele, proteinele și fibrele esențiale. A conceput așadar o formulă care îi ajuta pe cei care vor să piardă în greutate, oferind în același timp toată nutriția de care are nevoie organismul, iar prin rezultatele de excepție a Puterii Nutriționale (Nutritional Power) a luat viață NUPO.

De-a lungul celor peste 40 de ani de existență, Dieta Nupo a fost solicitată în mod express de către Institutele de Obezitate, Diabet, Boli de Metabolism și Nutriție din țările scandinave și vest europene pentru a îmbunătăți tratamentele pacienților, dar și pentru a normaliza parametrii lor biologici cum ar fi tensiunea arterială, colesterolul și glicemia. Dieta Nupo este o dietă științifică, atent și continuu studiată, care îi certifică siguranța pentru sănătatea umană și eficiența în procesul de slăbire.

Dieta de slăbit Nupo – cel mai nou tip de dietă prezent pe piață din România
Dieta de slăbit Nupo – cel mai nou tip de dietă prezent pe piață din România

Dieta de slăbit Nupo – cel mai nou tip de dietă prezent pe piață din România, cu peste 35 de studii științifice (cele mai multe din lume) și 41 de ani de experiență, este alternativa sigură și sănătoasă la dietele deja existente și oferă produse dietetice pentru cei care doresc să urmeze o dietă de slăbit și să mențină o greutate stabilă.

Dieta Nupo are numeroase beneficii asupra sănătății: Reduce și normalizează hipertensiunea arterială și hipertensiunea pulmonară; Normalizează glicemia în diabetul zaharat de tip 2; Scade concentrația acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizează nivelul colesterolului; Scade riscul de boli cardiovasculare; Scade riscul complicațiilor diabetului zaharat; Scade riscul de cancer de colon și de sân; Reduce episoadele de apnee în somn (sforăitul); Ameliorează afecțiunile osteo-articulare; Normalizează oxigenarea sângelui.

Dieta Nupo are numeroase beneficii asupra sănătății
Dieta Nupo are numeroase beneficii asupra sănătății

Produsele Nupo sunt împărțite în patru categorii: Dietă, One Meal ( O singură masă ), Gustări Proteice și Slim Boost. Produsele pot fi savurate separat sau pot fi combinate. Produsele Nupo sunt aprobate de  EFSA și de toate Ministerele responsabile cu securitatea alimentară în țările în care se comercializează ca aliment  înlocuitor complet al dietei.

Nupo este lider incontestabil în comercializarea produselor dietă în țările Scandinave cu o cotă de 85% și a vândut până în prezent peste 190 de Milioane de mese înlocuitori de masă în întreaga lume. În fiecare zi peste 22.000 de persoane recurg la înlocuitorii de masă Nupo pentru a înlocui dieta zilnică pentru a pierde în greutate și a ajunge să aibă un stil de viață sănătos. Nupo este comercializat în toată Europa, Australia și China. Produsele lor sunt fabricate exclusiv în țările Scandinave și Belgia pentru a asigură o calitate și siguranță alimentară desăvârșită.

Dieta Nupo de Slăbit – asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire.

Nupo One Meal ( Înlocuitorii de mese) –  înlocuiesc comod, rapid și sănătos o masă. Pe lângă gustul foarte plăcut, din punct de vedere nutritiv înlocuitorii de mese One meal au o compoziție completă și corectă, fiind recomandați atât pentru pierderea în greutate, cât și pentru menținerea greutății, dar și a unui stil de viață sănătos.

Gustări Proteice – au un conținut crescut de proteine și sunt recomandate ca gustare rapidă între mese sau ca o bună alternativă la snack-urile pline de calorii și cu un conținut nutritiv scăzut și dezechilibrat. Sunt ideale pentru menținerea greutății sau pierderea kilogramelor în plus, dar și înainte și după antrenamentele sportive, datorită conținutului crescut în proteine.

Slim Boost – Acceleratori ai metabolismului, sunt suplimente alimentare naturale, care pot fi folosite în combinație cu produsele noastre Dieta Nupo și/sau Nupo One Meal,  dar și pur și simplu ca suplimente la mesele zilnice. Acest lucru vă asigură că planul de slăbire nu scapă de sub control în momentul în care aveți un stil de viață activ și cu tentații zilnice care vă poate împiedica în procesul de pierdere în greutate.

Dieta Nupo este o dietă versatilă și poate fi  urmată în diferite moduri
Dieta Nupo este o dietă versatilă și poate fi  urmată în diferite moduri

Dieta Nupo este o dietă versatilă și poate fi  urmată în diferite moduri, după preferințele fiecărei persoane. Pentru a slăbi rapid și în siguranță, recomandarea specialiștilor este ca dieta să fie urmată minim 3 săptămâni (Dieta poate fi urmată în mod continuu, între 3-8 săptămâni**). La nevoie (suprapondere, obezitate), se poate face pauză 1-2 săptămâni și apoi dieta se poate relua pentru a continua procesul de slăbire.

Pentru menținerea greutății și/sau pentru scăderea în continuare în greutate, aveți multe alternative de dietă:

Dieta One Meal –  Înlocuitori de masă One Meal (înlocuirea a două mese zilnice cu Nupo One Meal ajută în continuare la scăderea în greutate, iar înlocuirea unei singure mese cu Nupo One Meal ajută la menținerea greutății.

Dieta 5:2 (cinci zile pe săptămână Dieta Nupo de Slăbit și 2 zile pe săptămână alimente clasice), care asigură în continuare scăderea în greutate;

Dieta 2:5 (2 zile pe săptămână Dieta Nupo de Slăbit și 5 zile pe săptămână alimente clasice), care asigură atât slăbirea cât și menținerea greutății.

Efectele secundare ale supraponderii și obezității pot fi dramatice. La nivel mondial, grăsimea în exces este cauzatoare de diabet, hipertensiune, boli cardiovasculare. Tot ce e mai rău vine de la grăsimea în exces. O alegere excelentă atât pentru cei care vor să slăbească, cât și pentru sportivi este o dietă foarte bogată în nutrienți. M-a impresionat foarte mult tot acest aport de nutrienți, care dacă nu este făcut prin știință, prin medicină, în mod sponatan nu are cum să existe într-un pliculeț. I-aș spune Super Food. Cred că acest concept de super food pe lângă acei care vor să slăbescă și să rămână în tonus, cred că merge foarte bine la spotivi și cei care merg la sală și vor să câștige masă musculară, pentru că se știe că slăbitul ia și din mușchi.  În plus este o formă foarte comodă de pus în practică și pentru cei sunt mereu pe fugă. Practic este dieta care nu mai are nevoie de nutriționist!” – Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, despre Dieta Nupo.

Dieta Nupo este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung
Dieta Nupo este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung

Dieta Nupo este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung ce asigură organismului toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapida, sigura și eficienta a kilogramelor în exces, fără a-l dezechilibra și fără a-l priva de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal.

Mai multe informații despre dieta Nupo pe https://nupo.com/ro/

Articol susținut de Nupo România.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc