Ponturi pentru o talie subţire

Indiferent de sfaturile stiliştilor şi de modul în care se aranjează o rochie mulată pe un trup subţire, sportul este important în primul rând pentru sănătate.
  • Publicat:
Ponturi pentru o talie subţire

Indiferent de sfaturile stiliştilor şi de modul în care se aranjează o rochie mulată pe un trup subţire, sportul este important în primul rând pentru sănătate.

Iar o talie plină poate semnala anumite afecţiuni grave, căci grăsimea viscerală, acumulată sub formă de burtă şi colăcei, sufocă principalele organe, aducându-le numai suferinţe. Iată de ce un mijlocel tras prin inel nu are doar avantaje estetice. Îl obţineţi:

1. Mergând în pas rapid. Parcureţi zilnic 3 kilometri în plus faţă de traseul obişnuit şi ţineţi ritmul alert. În felul acesta puneţi inima în mişcare şi puteţi slăbi în mod sănătos, fără diete imposibile. Potrivit unui studiu american, realizat în 2008, persoanele care fac acest exerciţiu timp de 1 oră zilnic, 6 zile pe săptămână, pot pierde până la 20% din grăsimea localizată în jurul taliei.

2. Eliminând zahărul şi reducând grăsimile din alimentaţie. Viaţa poate fi dulce şi fără aşa zisa otravă albă, căci vă puteţi potoli poftele cu fructe care reprezintă alternativa sănătoasă la dulciuri. Cât despre grăsimi, sunt admise doar cele vegetale şi din peşte.

3. Pedalând. Efortul depus în timpul deplasării cu bicicleta nu tonifică doar musculatura picioarelor şi pe cea a posteriorului, ci şi pe cea abdominală!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”