Transformarea incredibilă a unui obez într-un bărbat perfect

Britanicul Mike Waudby, în vârstă de 31 de ani, era supraponderal acum un an şi jumătate, când a luat decizia să-şi schimbe radical viaţa. Mike ajunsese să cântărească 210 kilograme. De vină pentru kilogramele acumulate în exces au fost, în opinia bărbatului, mâncatul la ore nepotrivite, consumul zilnic de alcool (obişnuia să bea minimum 6 beri pe zi şi o sticlă de whiskey).
  • Publicat:
  • Actualizat:
Transformarea incredibilă a unui obez într-un bărbat perfect

Britanicul Mike Waudby, în vârstă de 31 de ani, era supraponderal acum un an şi jumătate, când a luat decizia să-şi schimbe radical viaţa.

Mike ajunsese să cântărească 210 kilograme.  De vină pentru kilogramele acumulate în exces au fost, în opinia bărbatului, mâncatul la ore nepotrivite şi consumul zilnic de alcool (obişnuia să bea minimum 6 beri pe zi şi o sticlă de whiskey).

A avut chiar o tentativă de sinucidere după ce un grup de fete i-au spus într-un bar că e “dezgustător”, dar şi-a revenit şi a hotărât să îşi transforme radical viaţa. În doar 18 luni a slăbit de la 210 la 90 kg şi a devenit antrenor de fitness şi un adevărat magnet pentru femei, care îl strigă acum “Mr. Muscles”.

Noul lui corp, plin de muşchi şi pătrăţele, l-a obţinut cu greu, după luni întregi de antrenamente în sufragerie, pe aparate de fitness comandate de pe internet şi cu o dietă potrivită.

“Mi-era frică şi ruşine să mă duc la sală, pentru că oamenii mă arătau cu degetul şi râdeau de mine pe stradă”, povesteşte bărbatul.

În cele 18 luni în care a slăbit aproximativ 114 kg, ajunsese să facă trei şedinţe de câte o oră de antrenamente pe zi.  Acum a devenit instructor autorizat de fitness, are o iubită şi se declară mulţumit de viaţa lui de acum.

“Faptul că am slăbit nu doar că mi-a arătat o altă parte de vieţii, ci mi-a dat o nouă viaţă”, spune el.

Mike Waudby

Sursa: mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
De ce ne trosnesc incheieturile?
De ce ne trosnesc incheieturile?
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”