Loredana se menţine în formă cu programul de age management

Loredana se menţine în formă cu programul revoluţionar de age management care face furori în toată lumea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Loredana se menţine în formă cu programul de age management
Loredana se menţine în formă cu programul revoluţionar de age management care face furori în toată lumea.
 
Sub îndrumarea atentă a dr. Ovidiu Peneş, specialist în age management şi fondatorul primei clinici de întinerire medicală din România, Loredana a obţinut rezultate remarcabile într-un an de zile, după cum povesteşte în video-ul care poate fi urmărit accesând următorul link:

 
“În primul rând mi-am reglat somnul. Şi asta nu e uşor în viaţă mea tumultoasă, cu turnee şi atâtea nopţi petrecute în camere de hotel. Se ştie că somnul este cel mai bun medicament, somnul regenerează organismul, este esenţial pentru o viaţă sănătoasă! Pot să spun că rezistenţă şi forţă fizică s-au îmbunătăţit considerabil. Cât despre răceli, dacă înainte erau frecvente şi treceau foarte greu, acum sunt istorie. Am energie şi poftă de viaţă mai ceva ca la 20 de ani:)”, declară Lori.
 
Loredana auzise de domeniul age management în America unde el există de peste 40 de ani: “Este noua medicină, în care nu există o pastilă bună la toate, ci fiecare persoană este tratată în funcţie de caracteristicile ei. E o artă fină. Pentru asta trebuie să cauţi doctorul potrivit, care să vină în calea dorinţelor tale. Noul concept este că nu contează câţi ani ai, contează cât de tânăra este energia ta!” 
 
Artista a început programul de age management sub îndrumarea dr. Ovidiu Peneş în ianuarie 2015 prin analize genetice şi diferite teste:
“În funcţie de rezultate se personalizează un tratament, astfel încât valorile mai scăzute sau mai ridicate ale unor vitamine, minerale din organism să fie echilibrate. De aceea analizele trebuie repetate la câteva luni pentru a ajusta tratamentul  în funcţie de noile valori. Stresul, perioadele mai intense din viaţă de zi cu zi pot afecta major echilibrul şi de aceea trebuie luate în calcul. A te duce de capul tău să ţi iei vitaminele şi mineralele de la farmacie poate să-ţi facă mai mult rău decât bine”, adaugă Loredana.
 
Cântăreaţa îi sfătuieşte pe toţi cei care vor să aibă grijă de sănătatea lor să adopte sloganul Fără vârstă!: “Să nu-şi mai evalueze viaţă, sănătatea, acţiunile în funcţie de un număr, de un patern, de vorba: pentru vârsta ta stai foarte bine, ci să aibă curajul să trăiască cu energia tinereţii şi cu o gândire proaspătă şi pozitivă!”
 
Prin programele de diagnostic propuse de Clinică de Age Management, pacienţii află cine sunt în unicitatea lor, în ce stadiu le sunt celulele, care este vârstă organismului faţă de vârstă pe care o au scrisă în buletin, iar prin pachetele de tratament îşi adaptează stilul de viaţă la nevoile organismului lor. “Noi trebuie să ştim că nu există adevăruri general valabile şi că ceea ce cuiva îi face bine poate fi extrem de nociv, poate chiar mortal pentru alţii”, declară dr. Ovidiu Peneş, specialistul în age management.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”