Exerciţiul simplu care te scapă de durerile de spate în doar 2 minute VIDEO

Statul pe scaun un timp îndelungat poate duce la dureri de spate şi diverse leziuni ale coloanei vertebrale. O tehnică anume de yoga este foarte eficientă pentru eliminare durerilor de spate, iar partea bună este că durează doar 2 minute!
25.04.2017
Exerciţiul simplu care te scapă de durerile de spate în doar 2 minute VIDEO

Coloana vertebrală are un rol vital pentru sănătatea noastră: ea ne ajută să fim mai flexibili, să ne aplecăm, îndoim, curbăm şi să ne ţinem pe picioare. De aceea este important să avem grijă de ea şi să facem cât mai multă mişcare.

Statul pe scaun un timp îndelungat poate duce la dureri de spate şi diverse leziuni ale coloanei vertebrale.


Din fericire, putem preveni aceste probleme dacă facem mai mult sport. O tehnică anume de yoga este foarte eficientă pentru eliminare durerilor de spate, iar partea bună este că durează doar 2 minute. 

De ce ai nevoie: o saltea de gimnastică şi un elastic lat sau un prosop mare.

Vezi în clipul de mai jos cum se fac aceste exerciţii recomandate de profesorul de yoga Vytas  Baskauskas. Vei fi uimită de rezultate!

Este foarte important să te concentrezi pe respiraţie, deoarece astfel vei reduce în mod natural tensiunea şi corpul tău se va relaxa în întregime.

Dacă vei face aceste exerciţii zi de zi, vei observa cum durerile de spate nu-ţi vor mai crea probleme, iar starea generală de sănătate va fi mult îmbunătăţită.

Încearcă-le şi spune-ne cum au funcţionat în cazul tău!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Cancerul de sân la femeile tinere: ce e de făcut?