Dr. OZ: “Acesta este cel mai eficient ceai de slăbit!”

Celebrul om de televiziune şi specialist în diete Dr. Oz a dezvăluit într-una din emisiunile sale recente care este cel mai bine păzit secret şi, în acelaşi timp, cel mai eficient ingredient care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Dr. OZ: “Acesta este cel mai eficient ceai de slăbit!”

Celebrul om de televiziune şi specialist în diete Dr. Oz a dezvăluit într-una din emisiunile sale recente care este cel mai bine păzit secret şi, în acelaşi timp, cel mai eficient ingredient care ne ajută să scăpăm de kilogramele în plus. În timp ce populaţia din Ungaria se menţine în formă mâncând…murături (atenţie totuşi la conţinutul crescut de sare) iar elveţienii adoră muesliul, cei din Afrtica de Sud se pare că deţin miracolul care ajută la topirea grăsimilor într-un timp record.

Secretul lor: ceaiul de rooibos, cu gust dulce natural (deci nu mai e nevoie să adaugi zahăr), te poate ajuta să scapi de cinci kilograme într-un an, fără să faci nici un efort. Desigur, dacă îţi doreşti să topeşti şi mai multe kilograme, este recomandat să îţi schimbi complet stilul de viaţă, să adopţi o dietă corectă din punct de vedere nutriţional şi să faci cât mai multă mişcare.

Efectul miraculos al ceaiului de rooibos asupra siluetei se datorează conţinutului de vitamine şi minerale, care îţi dau energie şi îţi ţine în frâu poftele culinare, iar prezenţa antioxidanţilor este excelentă pentru sănătatea pielii, redându-i elasticitatea şi prevenind astfel apariţia ridurilor.
În plus, compresele cu ceai de rooibos s-au dovedit foarte eficiente şi pentru tenurile acneice, sensibile sau uscate, datorită proprietăţilor antialergice ale plantei.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân