Supa de pui, medicament pentru hipertensiunea arteriala

Pentru cei care cauta un remediu natural pentru tratarea hipertensiunii arteriale supa de pui este ideala.
  • Publicat:
Supa de pui, medicament pentru hipertensiunea arteriala
Supa de pui, medicament pentru hipertensiunea arteriala

Supa de pui previne sau, dupa caz, amelioreaza simptomele hipertensiunii arteriale, ne informeaza un studiu demarat de japonezi.

Cunoscuta din cele mai vechi timpuri drept un remediu eficient impotriva racelilor de sezon, supa de pui si-a dovedit recent capacitatile curative si in cazul bolilor cardiovasculare. Cercetatorii niponi au descoperit ca o proteina existenta in tesuturile conjunctive, tendoanele, ligamentele, cartilaje si pielea de pui – colagenul, ajuta la reducerea tensiunii din artere.

Prin fierberea puiului in apa, colagenul se imbiba, iar apoi se transforma in gelatina, aceasta din urma actionand ca un inhibitor ACE, prin reducerea hipertensiunii. In urma acestei descoperiri, japonezii de la Nippon Meat Packers Inc.’s Research s-au pus pe treaba pentru a lansa cat mai curand pe piata un medicament natural din clasa hipotensoarelor, pe baza de colagen de pui.

Daca  te-ai grabit sa pui supa la fiert, ai grija insa cata sare adaugi! Aceasta ar putea anula partial sau complet efectul benefic al colagenului.

Tie iti place supa de pui?

Citeste si Supele – sanatoase, bune si rapide
                  Fast food fun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”