Seductie si extaz cu afrodisiace naturale

Din cand in cand, rutina se instaleaza chiar si la cele mai “nebunatice” cupluri. Asa ca putin ajutor pentru reinstalarea libidoului este bine venit. Noi propunem niste stimulente naturale: legume, fructe si condimentele. Toate cu efect afrodisiac.
  • Publicat:
Seductie si extaz cu afrodisiace naturale
Seductie si extaz cu afrodisiace naturale

Din cand in cand, rutina se instaleaza chiar si la cele mai „nebunatice” cupluri. Asa ca putin ajutor pentru reinstalarea libidoului este bine venit. Noi propunem niste stimulente naturale: legume, fructe si condimentele. Toate cu efect afrodisiac.

Vrei ca partenerul sa-si schimbe atitudinea de Ziua Indragostitilor? Pregateste-i niste broccoli, deoarece este sinonim cu virilitatea. Incearca sa-l prepari cat mai putin termic, pentru a nu-i altera proprietatile anti-cancer.

Anasonul este cunoscut inca din vremea romanilor ca fiind restabilizator de libido. Cateva seminte de anason adaugate in preparate cu dovlecei, ciuperci, prajiturilor cresc dorinta sexuala. In plus, mestecate dupa masa ajuta la curatarea dintilor si la improspatarea respiratiei.

Sparanghelul ca si banana nu degeaba au forme asemanatoare falusului. Consumate au si efecte afrodisiace. Sparanghelul se consuma ca garnitura sau ca salata. Bananele se consuma ca atare, pentru a beneficia din plin de beneficiile vitaminei B, necesara pentru producerea de hormoni sexuali. Si morcovii se inscriu pe aceasta lista, deci poti sa-i prepari o salata de cruditati cu dressing de lamaie. Nu uita sa adaugi si condimente si putin patrunjel proaspat.

Specialistii recomanda dupa cina si o jumatate de ceascuta de espresso de cafea neagra. Ajuta la digestie si confera un plus de energie. Apropo, evitati cinele imbelsugate, cu preparate grele pentru a nu va lua adio de la o noapte alba plina de dragoste.

Cu un o mancare asezonata cu usturoi drumul catre o seara de neuitat este ca si sigur. Insa ce te faci cu mirosul? Cei mai indrazneti, insa, pot manca impreuna preparatul cu usturoi. Puteti incerca niste bruschete (paine prajita, rosii proaspete, busuioc proaspat, ulei de masline si usturoi proaspat).

Pentru a pune sangele in functiune, optati pentru un cocteil cu ghimbir proaspat. Aroma sa este inconfundabila. Iata o reteta non-alcoolica: 150 g struguri albi, fara samburi, 200 g struguri negri si o bucata de 2 centimentri de ghimbir curatat. Toate se mixeaza in blender.

De zinc este nevoie si pentru ca organele sexuale sa functioneze corect. El poate fi luat din stridii, dar sunt greu de procurat si nu sunt pe placul oricui, asa ca rezerva de zinc se poate reface consumand seminte de muguri de pin. Se gasesc in magazinele naturiste, dar si in hipermarketuri si se folosesc cu succes atat la prepararea unor prajituri, cat si la sarmale vegetariene.

Tot pentru o seara romantica (alta) poti pregati o salata de fructe. Cele cu efect afrodisiac sunt: capsuni, ananas si zmeura. Toate contin vitamina C si au efect revigorant. Pentru un plus de savoare adauga cateva picaturi de rom.

 
Despre bauturi numai de bine cand vine vorba despre revigorarea apetitului sexual. Dar sa fie cu masura! Un pahar de sampanie frantuzeasca servita in cada plina cu spuma ori un pahar de vin rosu savurat in fata semineului vor aprinde spiritele.

Citeste si: Sex and the kitchen

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”