Chef Radu Dumitrescu: ”Despre sardine şi leuştean numai de bine”

Îl ştiam de pe internet pe chef-ul Cookatar.ro, căci multe dimineţi le-am început citind reţetele lui scrise cu umor.

Îl ştiam de pe internet pe chef-ul Cookatar.ro, căci multe dimineţi le-am început citind reţetele lui scrise cu umor.

Unele încep aşa: “Să ne ferească Dumnezeu de momentul în care vegetarienii vor ataca omul! Îmi spunea asta un bun prieten şi mi s-a făcut frică. Atât de frică încât n-am mai mâncat crenvurşti de ceva vreme…

…Atât de frică încât am început să mă uit ciudat la carnea de vită medium rare, atât de frică încât văd batalioane de delfini, caraşi, midii şi creveţi, luând cu asalt piaţa Universităţii, controlându-ne la buletine şi la analize. La excesul de carne în organism, ne-ar pune să plantăm flori. Cum au făcut minerii în ’90, singura diferenţă e că noi, carnivorii, n-am bate studenţi.”

Aşadar, într-o dimineaţă am mers la Voila Bistro din Bucureşti, restaurantul unde puteţi mânca preparate ale căror reţete le citiţi pe site-ul lui Radu şi numai. El tocmai venea de la piaţă, obişnuieşte să facă piaţa în fiecare dimineaţă. Nu ştiam exact ce vom găti, deoarece bucătarul alege de pe tarabe doar ce este proaspăt.

Pagina 1 din 2
Cum să prepari un sandwich sănătos
Cum să prepari un sandwich sănătos