3 sfaturi care îţi vor creşte metabolismul

Cum de ce ai nevoie de un metabolism crescut? Ca să ai mai multe arderi şi să slăbeşti, dacă asta îţi doreşti. Aşadar, iată ce e de făcut:
  • Publicat:
3 sfaturi care îţi vor creşte metabolismul

 

Cum de ce ai nevoie de un metabolism crescut? Ca să ai mai multe arderi şi să slăbeşti, dacă asta îţi doreşti. Aşadar, iată ce e de făcut:

Mănâncă mai condimentat – s-a dovedit că alimentele picante au puterea să influenţeze metabolismul, e drept, doar pentru o scurtă vreme. Dar dacă nu vei face economie la ardei iuţi, chili sau mai ştiu eu ce ingrediente care îţi fac gura să ia foc, atunci îţi vei ajuta procesul de slăbit. 

Mănâncă mai des şi mai fără de păcat – cu alte cuvinte, ia gustări regulate şi inofensive. Când mâncăm mult la o masă şi apoi nimic până la următoarea, metabolismul nostru încetineşte. Pe când, dacă îi dăm mai puţin de mâncare o dată la 3-4 ore, îl ţinem ocupat, deci ardem mai mult pe durata zilei.

Evitaţi dietele dure – adică pe acelea care vă recomandă să mâncaţi sub 1000 de calorii pe zi. Sunt dezastru curat pentru un metabolism pe care ni-l dorim crescut – el intră în stare de foame, pentru că vede că nu primeşte suficient şi va fi mult mai zgârcit în arderea caloriilor. Drept rezultat noi nu vom mai slăbi, deşi mâncăm ca nişte vrăbiuţe. 
 
Sfaturi din lumea dietelor găsiţi şi pe www.pofticioasa.ro.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân