Cel mai bun ceai de detoxifiere recomandat de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai talentate tinere actriţe de la Hollywood. Sexy, apetisantă şi seducătoare, tânăra lucrează intens pentru siluetă.
  • Publicat:
Cel mai bun ceai de detoxifiere recomandat de Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai talentate tinere actriţe de la Hollywood. Sexy, apetisantă şi seducătoare, tânăra lucrează intens pentru siluetă.

Pentru “Jocurile foamei”, Jennifer Lawrence a mâncat multe proteine şi a trecut printr-un program de antrenament pe bicicleta staţionară pentru un plus de supleţe. Sprintul şi pedalarea de rezistenţă i-au fost alături pe toată perioada pregătirii rolulului. Însă flexibilitatea şi concentrarea au venit din practicarea yoga.

Iar pentru a arăta impecabil pe covorul roşu la Globurile de Aur, Jennifer Lawrence a apelat şi la  ceaiul de păpădie.

Păpădia este o plantă perenă ierboasă, care creşte până la înălţimi de 10-30 cm. Frunzele adânc zimţate se desprind de la bază, iar singura floare galbenă apare în aprilie şi mai. Floarea este urmată de seminţe, fiecare încununată de perişori moi, care sunt luate de curenţii de aer, ajutând la răspândirea plantei.

În scop terapeutic se recoltează rădăcina şi frunzele, care sunt uscate pentru a fi folosite la infuzii, extracte buvabile şi capsule.
Pentru detoxifiere şi pentru îmbunătăţirea funcţiei ficatului se pot consuma şi frunzele crude (sub formă de salată), de 2-3 ori pe zi, înaintea meselor.

Siropul de papadie se prepară din toată planta (cu tot cu rădăcina), culeasă cu grijă să nu se rupă pentru a nu lăsa să se scurgă latexul, conservând principiile active ale plantei, se spală bine cu apă rece, apoi se toacă mărunt şi se pune într-un borcan cu tot cu latexul scurs, cu mai mult de jumatate miere de albine, amestecând bine conţinutul, se acoperă şi se lasă la macerat 2 săptamani, apoi se consumă câte 1-2 linguriţe de 2- 3 ori pe zi timp de 2- 3 săptămâni.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: