Vrei sa fii superba in 48 de ore?

Iata sfaturile noastre privind ceea ce poti face sa arati spectaculos din cap pana-n picioare.
  • Publicat:
Vrei sa fii superba in 48 de ore?
Vrei sa fii superba in 48 de ore?

Te asteapta o intalnire importanta sau o petrecere si ai doar cateva zile sa te pregatesti? Iata sfaturile noastre privind ceea ce poti face sa arati spectaculos din cap pana-n picioare.

Intareste-ti corpul!

1. Daca un regim alimentar strict nu e tocmai pe placul tau, pur si simplu elimina carbohidratii simpli (paine alba, orez, paste). In plus, rezista tentatiei de a sara prea mult alimentele pe care le consumi pentru ca sodiul determina retinerea apei in organism.

2. Nu manca nimic mai tarziu de ora 8 seara. In afara de faptul ca a doua zi nu te vei simti tocmai intr-o forma excelenta, mesele tarzii intrerup productia hormonilor de crestere pe timpul noptii, meniti sa scada grasimea din organism si sa dezvolte masa musculara.

3. Dormi intre 7 si 8 ore pe noapte pentru a-i da corpului tau suficient timp sa produca acesti hormoni de crestere. Chiar si numai cateva nopti de somn indestulator vor face o mare diferenta pentru aspectul tau fizic si starea ta psihica.

4. Cu doua zile inainte de eveniment, creste timpul acordat antrenamentului fizic la 90 de minute. Acest lucru iti va face instantaneu corpul sa arate mai bine definit.

Da pielii stralucire

1. Exfoliaza-ti pielea de pe tot corpul in seara dinaintea evenimentului pentru o piele fina, stralucitoare.

2. Pentru a obtine un bronz superb, chiar daca afara gradele sunt cu minus inca, foloseste o lotiune bronzanta ce iti coloreaza pielea treptat.

3. Cea mai rapida calea de a scapa de cearcane si de ochii umflati: pune la infuzat doua pliculete de ceai verde, apoi lasa-le sa se raceasca. Intinde-te si aseaza pliculetele pe ochii timp de 10 minute. Cofeina va reduce orice semn inestetic din jurul ochilor.

4. Daca ai un cos pe fata, inveleste un cub de gheata intr-o panza subtire si aseaza-l pe locul cu pricina pentru trei minute. Astfel, vei reduce inflamatia si roseata. Apoi acopera zona cosului cu ulei de levantica ce deshidrateaza pielea si ucide bacteriile.

5. Somnul este foarte important si pentru ten. Asa ca nu sari peste el. Corpul inlocuieste celulele moarte si produce colagen si elastina (pentru a mentine pielea puternica si ferma) in timp ce dormi.

Par ca matasea

1. In ziua evenimentului, foloseste un sampon pentru volum ca sa dai parului un aspect mai bogat.

2. Aplica o masca pentru stralucire cu actiune in profunzime. Lasa-o sa actioneze 3-5 minute pentru un efect cat mai puternic.

3. Pentru o coafura de nota 10, lasa-ti parul cateva minute sa se usuce singur inainte de a folosi feohnul. Apoi separa si usuca fiecare suvita in parte. Pentru blucle usoare, prinde-ti varfurile suvitelor dupa ce le-ai sucit pe deget cu o clama pentru cateva minute.

4. Pulverizeaza de la 10-20 de centimentri spray fixativ pentru a-ti pastra coafura un timp mai indelungat si defineste-ti varfurile suvitelor cu putina ceara.

Tu ce ritual de frumusete ai inaintea unui eveniment important?

Citeste si Fii tanara cu venin de vipera!
                  Simply the best

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”