Vrei un machiaj cu un glow de invidiat, dar te temi că nu va rezista toată ziua? Respectă 8 pași simpli pentru rezultate incredibile!

Cauți un machiaj plin de strălucire și hidratare? Nu rata trendul machiajului lucios!
  • Publicat:
Vrei un machiaj cu un glow de invidiat, dar te temi că nu va rezista toată ziua? Respectă 8 pași simpli pentru rezultate incredibile!
Vrei un machiaj cu un glow de invidiat, dar te temi că nu va rezista toată ziua? Respectă 8 pași simpli pentru rezultate de necrezut! sursa foto: shutterstock

Dacă ești în căutarea unui aspect de piele strălucitoare și lucioasă, ai ajuns la locul potrivit. Tendințele în materie de machiaj trec, dar pielea luminoasă și plină de sclipire a trecut testul timpului, fiind în trend pe tot parcursul anului.

Indiferent de tipul tău de piele, există trucuri subtile la care poți apela pentru a crea o piele lucioasă, hidratată, care strălucește subtil. Tot ceea ce trebuie să faci este să respecți 7 pași simpli pentru a crea un machiaj plin de strălucire și hidratare.

  1. Pregătește-ți pielea

Pregătirea pielii prin utilizarea produselor de îngrijire facială înainte de aplicarea propriu-zisă a machiajului este cel mai important pas. Acest pas asigură o textură hidratată pielii care va fi gata să strălucească întreaga zi. Există, însă, câteva modalități prin care să-ți pregătești pielea înainte de aplicarea machiajului.

Exfolierea este drumul spre succes către un look cât mai glowy. Cu cât pielea ta este mai fină, cu atât aplicarea machiajului va fi mai fină. Totodată, exfolierea ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii și la îndepărtarea pufului facial.

  1. Alege produse cremoase

După pregătirea pielii, este important să arunci o privire asupra formulelor produselor pe care intenționezi să le utilizezi și, mai precis, să optezi pentru produse cremoase și lichide. De exemplu, fardurile de obraz cremoase, fondurile de ten lichide și iluminatoarele pot fi încălzite de degete și de temperatura naturală a corpului pentru a se amesteca bine pe piele și a rezista în timpul zilei. Dacă dorești ca pielea ta să arate sănătoasă, plină de sclipire, alege să porți cât mai multe produse cremoase.

  1. Acordă o atenție sporită stratificării produselor și acțiunii de blenduire

Stratificarea produselor și blenduirea acestora este esențială pentru orice look final, mai ales în cazurile în care dorești ca machiajul să capete mult doritul aspect lucios.

Spre exemplu, când vine vorba de aplicarea fardului de obraz, încearcă să utilizezi unul cât mai cremos. Extinde puțin produsul pentru a oferi un aspect natural de roșu în obraji. După ce ai aplicat fardul de obraz, îl poți estompa cu o pensulă pentru fard de obraz.

  1. Creează un aspect minimal al ochilor

Machiajul ochilor ar trebui să fie cât mai natural atunci când alegi un look lucios și hidratant. Pentru armonizarea acestui machiaj, poți adăuga un pic de strălucire pe pleoape.

  1. Scoate în evidență pomeții

Un iluminator lichid este esențial în zona pomeților și a sprâncenelor, deoarece va oferi strălucire pielii și va pune în evidență trăsăturile frumoase ale feței.

  1. Completează look-ul cu luciu de față sau vaselină

Ca pas final, poți opta pentru a aplica un luciu de față care îți va face machiajul să iasă cu adevărat în evidență. Poți obține un finisaj cu aspect hidratat dintr-un sclipici sau folosind un strat subțire de vaselină.

Cheia este să le aplici în zonele potrivite de pe față. Aplică luciu pe punctele înalte ale feței care captează lumina, cum ar fi centrul pleoapei sau pomeții.

  1. Ultimele modificări

Pentru a menține acest aspect lucios, ultimul pas după adăugarea luciului de față este să adaugi un luciu de buze. Fie că vrei să porți un simplu luciu sau să-l pui deasupra rujului, alegerea se află la tine. Și, dacă preferi, poți folosi doar balsamul de buze preferat pentru acest pas.

Surse: byrdie.comthetalko.com, facescanada.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: