Reduceri! Ce să cumperi ca să ieși pe plus!

Înainte de a pleca la cumpărături de haine, asigură-te că ești conștient(ă) de propriile comori vestimentare pe care le deții deja. O recapitulare a garderobei nu strică deloc.
  • Publicat:
Reduceri! Ce să cumperi ca să ieși pe plus!
foto: Shutterstock

Când vin reducerile la haine, fie că avem nevoie, fie nu, suntem mai tentați să aruncăm un ochi. Și de la planul de doar a vedea ce este prin magazine, ne putem trezi cu o sacoșă, două de haine. Unele utile, alte deloc. Impulsul nu este cel mai bun sfătuitor atunci când vine vorba despre cumpărături de haine. La fel ca și foamea atunci când vine vorba despre cumpărături de mâncare.

 

Nu pleca prin magazine înainte să acorzi atenție dulapului sau dulapurilor tale cu haine. Este un moment bun să apreciezi ce haine îți plac încă, ce haine nu ți se mai potrivesc, ce haine s-au deteriorat. Fă o listă cu ce îți lipsește cu adevărat. De exemplu, unele piese trebuie înlocuite constant: lenjerie de corp, dresuri, șosete (cine le pierde constant perechea, știe despre ce vorbesc). Tot la capitolul obiectelor vestimentare necesare intră și tricouri basic albe, negre, gri. Și acestea se deteriorează destul de ușor.

Cămășile albe, mereu o idee bună la reduceri

Observați și cum stați la capitolul cămăși. Cămășile albe, în special, sunt greu de întreținut și de călcat. Pentru a le da viață mai lungă, le puteți duce la curățătorie. Însă chiar și așa, trebuie să profitați de zilele cu reduceri de preț pentru a achiziționa și cămăși perfecte, care să vă favorizeze silueta.

Ca și la supermarket, lista de acasă este un ghid bun

Plecați la cumpărături cu lista făcută. Cu siguranță, nu veți rezista tentației de a cumpăra și în plus, dar în mare parte veți cumpăra ceea ce vă lipsește.

Piese pe care să nu le cumperi indiferent de preț

Uneori, criteriul pentru care cumpărăm haine este prețul. Și ideea că putem să le găsim o utilitate cândva. Nu este deloc practic să cumpărați haine care nu vă vin perfect. Ideea că veți slăbi sau vă veți îngrășa pentru a încăpea în acea piesă nu este un motiv pentru a umple spațiul din șifonierul poate deja aglomerat. Nu cumpărați nici haine cu defecte vizibile, dacă nu aveți un plan super concret pentru a le revitaliza.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan