Infuzie de vitamina C(hic) în garderobă – idei de cadouri de Crăciun

Chiar dacă în această perioadă, moralul nu are cele mai ridicate cote, femeile și bărbații deopotrivă nu trebuie să renunțe să fie cocheți. Nici pandemia de coronavirus și nici zilele mohorâte și scurte de iarnă nu trebuie să le ia din elan pentru a arată senzațional.
  • Publicat:
Infuzie de vitamina C(hic) în garderobă - idei de cadouri de Crăciun
Iată câteva idei pentru cadouri ce au rolul de a ”vitaminiza” garderoba de iarnă, foto Shutterstock

Mulți ar spune că o mască medicală nu se asortează cu nimic și că apetitul lor pentru aspectul fizic s-a diminuat. Viața socială a multora dintre noi suferă transformări radicale. Mulți lucrează online, iar faptul că nu mai sunt nevoiți să dea piept cu realitatea din afara casei atât de des a scăzut intersul pentru aspectul fizic. Oricâte griji ar avea însă, aspectul fizic și vestimentația nu trebuie neglijate.

Dacă arătăm bine, ne simțim mai bine în pielea noastră. Plus, că reîmbrăcând hainele dragi putem trezi amintiri din momente frumoase, din călătorii, de la întâlnirile cu prietenii. Putem savura oricând senzația de bine pe care o avem atunci când ieșim din pijamale sau din trening. Și nu, nu trebuie să faceți investiții masive în obiecte vestimentare noi, ci doar sa le condimentați pe care pe care le aveți cu ”vitamina C(hic)”. Iată câteva piese cu care puteți da un aer proaspăt garderobei dumneavoastră în această iarnă.

Un fular chic – un accesoriu ce merită să vi-l faceți cadou

Un fular amplu este mereu binevenit iarna, dar poate fi folosit și toamna sau primăvara. Alegeți unul dintr-un material călduros precum lâna, cașmirul sau alpaca. Poate fi negru sau chiar într-o culoare electrică. Un pic de culoare în zilele mohorâte face bine la moral.

O beretă sau o pălărie din lână – pot transforma un look banal într-un look chic

Când spui chic te gândești la Paris. Și inevitabil apare și imaginea fetei sau băiatului ce poartă beretă. Indiferent de culoare, o beretă din lână este mai mult decât indicată pentru un look de excepție indiferent de sezon. Poate fi chiar o beretă de inspirație militară. Dacă nu ați găsit-o pe cea perfectă, încercați la raionul de pălării. Poate apare ”pălăria pălăriilor”.

O mască textilă chic – un cadou util

Da, fie că vrem, fie că nu masca este un accesoriu la modă. Așadar, vă recomandăm să căutați o ”carcasă” șic pentru masca medicală. Puteți găsi în diverse culori, imprimeuri, din matăse, lână, denim, bumbac și chiar cu paiete. Important este să vă protejeze. Dar dacă este și șic și se spală ușor, cu atât mai bine.

O pereche de mănuși elegante – oricând o idee bună de cadou iarna

Nu pot să îmi iau gândul de la o pereche de mănuși pe care le-am văzut acum o vară. Din piele fină, neagră cu o fundă mare la bază. Poate că în garderoba de iarnă se poate infuza puțină eleganță și printr-o simplă pereche de mănuși frumoase. Plus că sunt foarte utile.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân