Povestea pantofilor Louboutin: cum a apărut talpa roșie

Află cum a apărut talpa roșie în colecțiile de pantofi Christian Louboutin. Totul a început în 1933, când designerul lucra la colecția ”Flower”.
  • Publicat:
Povestea pantofilor Louboutin: cum a apărut talpa roșie
Povestea pantofilor Louboutin: cum a apărut talpa roșie

Atât pe podium, cât şi pe covorul roşu, designerul Christian Louboutin a adus un aer glamuros în rândul femeilor cu ajutorul modelelor impresionante de pantofi pe care le-a creat.

Cum a apărut talpa roșie a pantofilor Louboutin

În ultimele două decenii, casa de modă a reuşit să cucerească inima oricărei femei, iar povestea din spatele pantofilor cu talpă roşie a început în anul 1993 când creatorul de modă a început să lucreze la o pereche de pantofi inspirată de seria “Flower” a lui Andy Warhol.

Talpa roşie a apărut accidental, când lucra la un prototip de pantof. Deşi era un model aproape perfect, Louboutin voia să aducă ceva nou, ceva colorat, mai ales că găsea plictisitoare tălpile negre. Atunci, a observat că una dintre asistentele sale îşi făcea unghiile şi le picta cu ojă roşie.

“I-am luat oja din mână şi am pictat talpa pantofului şi aşa a apărut această talpă roşie, care ani mai tâziu a devenit marcă înregistrată”, a spus designerul potrivit CBS News. “Roşu înseamnă dragoste, pasiune, sânge.”, a adăugat Christian Louboutin.

Semn al luxului, mai ales pe covorul roşu, din păcate după o simplă purtare devin de nefolosit, pentru că vopseaua începe să se cojească. Cu toate astea, magazinele Louboutin pot revopsi talpa pantofilor tăi oricând.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân