Coafura potrivită oricărei ţinute: se realizează în mai puţin de 5 minute

Iată cum să realizezi în mai puţin de 5 minute o coafură care se potriveşte oricărei ţinute.
  • Publicat:
Coafura potrivită oricărei ţinute: se realizează în mai puţin de 5 minute
FOTO: profimediaimages.ro / Coafura potrivită oricărei ţinute: se realizează în mai puţin de 5 minute

Totul funcţionează pe repede-nainte în jurul nostru. Noi, femeile, suntem tot mai active şi ne dorim să bifăm cât mai multe task-uri, dar în acelaşi timp ne dorim să arătăm bine, parcă scoase din cutie. Din fericire, în ultimii ani o coafură a făcut furori, iar asta pentru că poate fi realizată în mai puţin de 5 minute. Este vorba de cool sleek ponytail, o variant mai sofisticată a eternului păr prins în coadă, care arată incredibil de chic şi se potriveşte oricărei ţinute.

Cristina Scriu,  stilist Wella Professionals, ne dezvăluie câteva trucuri pentru a obţine o coadă sleek ca la carte.

“Modern şi clasic deopotrivă, sleek ponytail este un stil care completementează pe cele mai multe femei. Secretul constă în a peria foarte bine părul spre centrul capului, în spate, acolo unde se va fixa coada. Această periere este absolut esenţială pentru că va direcţiona toate firele de păr în direcţia dorită şi va oferi aspectul de sticlă, perfect întins,” explică Cristina Scrisu.

Produse indispensabile pentru un Sleek Ponytail 

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine acest look este să pregăteşti părul cu produsele potrivite de îngrijire şi apoi să pui în practică o serie de trucuri care fac diferenţa!

“Aspectul perfect finisat îl poţi obţine cu ajutorul unui şampon şi a unui tratament ce repară firul de păr. Un alt produs esenţial este uleiul de păr. Alege un ulei uşor, care va aduna firele de păr rebele şi va oferi aspectul neted, cu reflexii ca de oglindă şi vârfuri perfecte,” mai precizează expertul Wella.

4 trucuri care fac diferenţa

Cristina Scrisu mai dezvăluie câteva detalii pe care ai face bine să le iei în calcul dacă vrei să menţii acest look intact preţ de câteva ore bune.

  1. Dacă ai părul foarte voluminos poţi aplica puţin gel de păr la rădăcină pentru a-l coafa mai uşor
  2. Când părul nu este proaspăt spălat, acesta este mai uşor de coafat
  3. După ce ai fixat bine coada,  pulverizează uşor, la o distanţă de 15 cm, un fixativ light, cu fixare uşoară
  4. După ce ţi-ai strâns părul, alege o şuviţă subţire din coadă şi răsuceşte-o în jurul elasticului. Fixeaz-o cu ajutorul unei agrafe de păr. O cărare într-o parte conferă coafurii mai mult impact.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân