Monica Voduţ ne învaţă cum ne vopsim părul în 2020

Cum ne vopsim, ne tundem şi ne coafăm părul în 2020 ne-a vorbit Monica Voduţ, Keune Artist.
  • Publicat:
Monica Voduţ ne învaţă cum ne vopsim părul în 2020
FOTO: Monica Voduţ / Monica Voduţ ne învaţă cum ne vopsim părul în 2020

Dacă anul 2019 a gravitat în jurul texturilor naturale şi a stylingului relaxat, în 2020 se anunţă look-uri îndrăzneţe care să scoată în evidenţă textura părului. Monica Voduţ, Keune Artist, ne-a vorbit în detaliu despre tendinţele din acest an, de la nuanţe şi texturi, până la tunsori şi coafuri.

„Fiecare femeie este diferită, are o personalitate anume, stil vestimentar, job. Prin urmare trend-urile în culoare trebuie să ţină cont de „fashionista” – femeia care mereu vrea să fie înaintea trendurilor, ataşată de tot ce este nou şi nebunatic. O găsim preponderant pe reţelele de social media,  unde influenţează alte persoane prin stilul ei vestimentar şi coafură”, spune Monica Voduţ.

Ce este “in” în 2020?

Icy Hair– culori foarte deschise cu reflexe reci (bleu, albastru, mov, lila, roz şi orice combinaţie a acestora);

Lilac Balayage – revine şi în 2020 în varianta “colorată” pentru cele care îndrăznesc ceva mai mult.

Ce este “out” în 2020?

Pentru femeile clasice, care se află în poziţii executive şi care sunt mai puţin dispuse la culori îndrăzneţe: caramel hair, amber hair. În general nuanţe calde în subtonuri neutre. Acestea au avantajul de a se potrivi majorităţii tenurilor şi sunt uşor de întreţinut. Tot ce înseamnă tonuri de auriu, ambră sau cupru delicat reprezintă principalele nuanţe pe care le vom vedea anul acesta, mai ales în sezonul cald.

Pentru brunetele care vor ceva diferit există în 2020 propunerea de “Rose brown”- o reinterpretare a ceea a făcut valuri anii trecuţi şi anume nuanţa“rose-gold”. Părul se deschide parţial printr-o tehnică de folii peste care se aplică apoi nuanţa personalizată de blond mediu cu tonuri de rose. Se obţine un roz închis ce va fi intercalat cu şuviţele naturale de şaten ale clientei.

Vârfuri pictate”- iată o tehnică simplă şi uşor de purtat de persoanele care nu au timp de investit în vizite permanente la salon. Tehnica presupune decolorarea vârfurilor şi colorarea lor în orice nuanţă.     

Anul acesta Pantone a declarat Classic Blue drept culoarea anului. De ce să nu o încerci şi tu? Mai ales că noua gamă de culori directe de la Keune Color Chameleon rezistă cel mult 20 de spălări, aşadar eşti liberă să încerci câte o culoare nouă ori de câte ori ai chef.

Texture Paint Hair – o tehnică freehand ideală pentru persoanele cu părul creţ sau ondulat. Presupune deschiderea anumitor porţiuni din păr prin “pictarea” sa cu produse de decolorare. Apoi se aplică o combinaţie de nuanţe în funcţie de tenul şi fizionomia clientei. Avantajul este că oferă un joc interesant de culori , lumini şi umbre pentru purtătoarele de bucle, adăugând mişcare şi dimensiune părului”.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân