George Soare, hairstylist: look-urile vedetă ale anului 2020

Hairstylistul George Soare ne-a vorbit despre look-urile vedetă ale anului 2020.
  • Publicat:
George Soare, hairstylist: look-urile vedetă ale anului 2020
George Soare, hairstylist: look-urile vedetă ale anului 2020

Ca în fiecare an ne aşteptăm la schimbări alerte în privinţa trendurilor, iar în acest sens specialiştii recomandă să renunţă la coafurile prea stilizate şi să adoptăm look-uri texturate şi uşor de purtat. Am stat de vorbă cu hairstylistul George Soare pentru a descoperi care sunt tendinţele din acest an.

”În ultimii ani, regăsim o paletă foarte variată de trenduri în materie de hairstyling, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Este foarte normal şi sănătos! Anormal era ca toată lumea să poarte aceeaşi tunsoare sau culoare. Trendurile se schimbă în mod alert, asemenea unui feed de Instagram. Aşadar, este aproape imposibil să nu te încadrezi într-un trend. Deşi vizual nu eate nimic nou sub soare, nu putem nega faptul că unele look-uri sunt foarte IN sezonul acesta”, explică George Soare.

Hairstylistul ne spune că unul dintre trendurile acestui an ”este bretonul anilor ’70, cu trimitere la Farrah Fawcett. Acest tip de breton mai lung se pliază foarte bine pe orice tip de fizionomie. Eu îl recomand, mai ales femeilor care preferă părul mediu-lung”.

Pentru că tot am vorbit de influenţe, hairstylistul aduce în discuţie şi accentele anilor ’80-’90: ”Anul acesta trebuie să ne obişnuim cu stiluri precum Shag, Mullet, Blunt şi Choppy. Toate acestea au fost stiluri-vedetă în trecut, iar acum apar în varianta stilizată, actuală. Diferenţa o face modul de a le purta”.

George Soare aminteşte că un alt look care câştigă teren este ”Carre a la Parisienne, acel bob scurt la nivelul bărbiei, însoţit de breton. Deşi este o tunsoare clasică şi destul de tehnică, ea poate fi purtată atât messy, cât şi foarte drept, cu efect glossy. New Pixie este un alt look-vedetă în rândul persoanelor cu părul scurt şi foarte scurt, fiind un look effortless şi uşor de purtat”.

Pe lista favoritelor noului sezon, hairtylistul aminteşte de Afro-ish Style şi susţine că ”au fost ani în care nu promova nimeni acest stil şi regăseam foarte multe femei cu părul creţ care recurgeau destul de des la tot felul de metode de a-şi întinde părul. Iată, nu mai este nevoie, deoarece acest look a invadat internetul, iar paleta de produse adecvate acestui tip de păr este foarte variată”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân