Cum să te distrezi cu prietenii în vremuri de izolare

Iată cele mai cool tendinţe din perioada izolării legate de cum te poţi distra alăuri de prieteni...la distanţă.
  • Publicat:
Cum să te distrezi cu prietenii în vremuri de izolare
FOTO: shutterstock / Cum să te distrezi cu prietenii în vremuri de izolare

Pentru prima data în istorie nu ne putem bază pe experienţă generaţiilor trecute, pe un ghid care să ne ajute să gestionăm ceea ce până în 2020 ar fi fost de neconceput- distanţarea socială. Ne este dor de oameni, de ieşit în oraş şi de distracţiile de altă data, mai ales după primele sărbători petrecute fără familie şi apropiaţi în jurul mesei. 

Este momentul să lăsăm melancolia de-o parte şi să privim spre prezent, mai exact spre ecranul care, datorită tehnologiei, ne aduce mai aproape de pasiunile, distracţiile şi prietenii noştrii. Lasă-te inspirat de trend-urile momentului şi începe să te distrezi ca un influencer! Noi am selectat pentru ţine cele mai „cool” e-distracţii pe care le poţi savura din sufragerie. Să începem:

Disco sessions vineri seară

Clubul s-a mutat în casele noastre şi cu sigurantă tu sau cineva din gâsca ta urmăriţi DJ-ul favorit din social media. Este suficient să va înscrieţi la un live session online, să va pregătiţi cocktail-urile şi cheful de distracţie pentru o seară memorabilă. Alege-ţi cu grijă outfit-ul de party şi înregistrează-poate vei dori să arăţi generaţiilor următoare cum se reinventează un house party în vremuri de criză şi cât de fabuloşi eraţi! 

 Zumba, baby!

Uită de două ori pe săptămâna de gătit, deprteaza-te de frigider şi pune-ţi pantofii de dans- latino party este pe cale să înceapă! Alege clasele online ale unui instructor ce adaptează coregrafia inclusiv pentru începători, convoacă prietenele şi deschideţi camera, distracţia este garantată în următoarele 60 de minute. Cine ar fi crezut că izolarea este un prilej de a-ţi tonifia silueta şi a învăţa mişcări de dans atât de sexy? În plus, grupurile de zumba sunt sursă perfectă pentru a afla locaţia următoarei petreceri neconvenţionale cu aer exotic şi distracţie până dimineaţă, pentru viitor.

Sesiuni online de SPA cu prietenii

Tuturor de este dor de o sesiune de răsfăţ şi îngrijire şi câteva ore în slujba frumuseţii alături de prieteni îţi vor dărui o piele superbă şi un plus de bună dispoziţie. Creează un meeting si pregăteşte decorul- o lumânare parfumată sau un difuzor cu ulei esenţial cu efect relaxant, muzică în surdină, câteva prosoape curate, un halat moale şi produsele tale favorite care vor constitui schimbul de experienţă cu gaşca ta. Fii memorabil: noul dispozitiv UFO 2 încorporează mai multe tehnologii într-un design extra-luxos şi elegant, pentru un ten radiant şi rafinat în doar 90 de secunde.

Jocuri pentru copii mari

Nu vă gândiţi la tips-uri romantice ci la jocurile de societate care au fost la modă cu mult înainte de a ne naşte. Acum este ocazia perfectă pentru a învăţa ceva nou şi a ne distra cu prietenii, în era 20. Iată cele mai populare idei:

  • Words with friends – un update scrabble ce îţi va stimula imaginaţia şi bună dispoziţie
  • Sea of thieves – te va face să uiţi de realitate urbană şi să te aventurezi în cele mai exotice locaţii de vacanţă
  • Monopoly – cumpără întregul cartier, modifică chiria şi creşte-ţi imperiul! Cel mai popular joc din toate timpurile este acum online.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân