Kourtney Kardashian, secretul de 30 de lei pentru un ten luminos

Kourtney Kardashian a dezvăluit pe site-ul ei secretul pentru un ten luminos, truc destul de prietenos cu bugetul oricărei persoane.
  • Publicat:
Kourtney Kardashian, secretul de 30 de lei pentru un ten luminos
FOTO: profimediaimages.ro / Kourtney Kardashian, secretul de 30 de lei pentru un ten luminos

Dacă eşti în căutarea unei modalităţi de curăţare a tenului care sa devină parte din rutina ta de îngrijire, Kourtney Kardashian a descoperit o nouă modalitate organică şi sănătoasă pentru piele. Sora cea mare a lui Kim Kardashian încearcă să ducă un stil de viaţă sustenabil şi sănătos, motiv pentru care întotdeauna optează pentru produse naturale.

Un truc foarte prietenos din punct de vedere financiar a făcut-o pe vedetă să înlocuiască tradiţionalul prosop pentru ten cu muselina. Pe site-ul ei Poosh, Kourtney Kardashian a vorbit despre produsele favorite, dar şi despre măştile naturale pe care le foloseşte şi rutina de makeup.

Astfel, am aflat că vedeta preferă să folosească materiale din bumbac în detrimentul altor textile, deoarece nu sunt atât de agresive cu pielea, încetinesc procesul de îmbătrânire şi elimină complet orice urmă de machiaj, exces de sebum şi alte impurtirăţi. Muselina este un material mult mai igienic faţă de alte textile, deoarece fiind foarte subţire se usucă mai repede şi nu permite înmulţirea unui număr mare de bacterii.

Exfolierea este un alt beneficiu care apare în urma acestei alegeri, pentru că textura materialului permite îndepărtarea delicată a celulelor moarte şi oferă strălucire pielii. În plus, este alegerea ideală pentru pielea sensibilă, câtă vreme este 100% bumbac.

Aşadar, spre deosebire de periile faciale pentru curăţarea tenului, căror trebuie să le schimbi perii sau bateriile, muselina este cea mai bună alegere, atât pentru ten, cât şi pentru portofel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân