Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă

În timpul unui concert, Elton John a rămas fără voce. Artistul a menţionat că a fost diagnosticat cu pneumonie chiar în acea zi.
  • Publicat:
Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă
FOTO: profimediaimages.ro / Elton John, diagnosticat cu pneumonie, la 72 de ani. Şi-a pierdut vocea pe scenă

Sir Elton John a fost escortat de medici de pe scenă în timpul unui concer pe care îl susţinea în Noua Zeelandă.

Artistul în vârstă de 72 de ani a dezvpluit că a fost diagnosticat în aceeaşi zi cu pneumonie. În timpul spectacolului susţinut de pe stadionul Mount Smart din Auckland, muzicianul şi-a pierdut vocea. Cu lacrimi în ochi, Elton John s-a aplecat peste pian, şi-a scuturat capul şi şi-a cerut scuze în faţa publicului, menţionând că nu mai poate cânta.

”Tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cânt”, a spus artistul publicului. ”Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a continuat muzicianul.

Asistenţii l-au ajutat să coboare de pe scenă, moment în care publicul l-a aplaudat, plin de admiraţie.

În urmă cu o săptămână, Elton John urca pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cântec original”.

Cântăreţul le-a cerut scuze fanilor şi pe reţelele de socializare moment în care le-a explicat că a fost diagnosticat cu pneumonie chiar în ziua concertului. În schimb, admiratorii artistului i-au răspuns cu mesaje de admiraţie şi susţinere.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”