Carmen Negoiţă, cum a scăpat de guşă fără operaţie estetică

Gusa reprezintă o problemă estetică atât la femei, cât şi la bărbaţi. Carmen Negoiţă a găsit soluţia rapidă de a scăpa de ea.
  • Publicat:
Carmen Negoiţă, cum a scăpat de guşă fără operaţie estetică
FOTO: Instagram @carmennegoita / Carmen Negoiţă, cum a scăpat de guşă fără operaţie estetică

Atât femeile, cât şi bărbaţii care au trecut de vârsta de 30 de ani se confruntă cu o problemă comună: depozite adipoase la nivelul guşei, sub mandibulă. Cu aceeaşi problemă estetică s-a confruntat şi Carmen Negoiţă în ultimii ani, care i-a dat bătăi de cap, în special când realiza şedinţe foto pentru blog şi reţelele de socializare.

Cum nu dispare prin sport sau dietă, guşa putea fi eliminată în trecut doar prin operaţia estetică de lipoaspiraţie. Ştiinţa a avansat, iar în prezent această problemă poate fi rezolvată printr-o simplă injecţie realizată de medicul estetician.

„Atunci când avem bărbie dublă sau guşă există varianta injectării în zona respectivă a unui mix de substanţe care dizolvă treptat depozitele de grăsime. Vorbim despre o soluţie adipolitică, ce se injectează în stratul de grăsime din zona în care realizăm intervenţia. Transformarea se produce treptat, fiind necesare 4, 6 sau chiar 8 şedinţe pentru a ajunge la rezultatul final. Acestea se efectuează la o distanţă de o lună. În cazul lui Carmen a fost nevoie de 4 asemenea injecţii, iar grăsimea din zona guşei a fost redusă semnificativ. În plus am realizat şi aşa-numitul face countouring injectând în zona mandibulară cantităţi mici de acid hialuronic. Intervenţiile sunt minim-invazive, nu au efecte secundare, iar rezultatul este remarcabil”, explică medicul chirug estetician Iancu Morad.

Carmen Negoiţă mărturiseşte că a fost soluţia cea mai rapidă şi mai eficientă pe care o putea avea ţinând cont de programul ei zilnic, foarte încărcat.

„Nu am vrut să apelez la operaţie pentru că trebuie să fiu activă zi de zi în perioada aceasta. Aveam nevoie să rezolv problema guşei şi să fac un contouring facial, aşa că l-am rugat pe domnul doctor Iancu Morad să găsim cea mai rapidă şi mai nedureroasă soluţie. Domnul doctor a injectat în zonele de sub mandibulă o substanţă care topeşte depozitele de grăsime în timp.  Procedura se repeta odată la o lună. Sunt foarte multumită. Ulterior, am optat şi pentru câteva injecţii cu acid hialuronic pentru conturul facial. Pielea este mult mai întinsă şi fizionomia din profil este mult îmbunătăţită. A durat câteva minute şi m-am întors apoi la treburile mele”, povesteşte Carmen Negoiţă.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân