Ileana Badiu, secretul pentru întinerirea imediată, la 45 de ani

Ileana Badiu a vorbit recent despre tratamentul la care apelează pentru întinerirea imediată, chiar şi la 45 de ani.
  • Publicat:
Ileana Badiu, secretul pentru întinerirea imediată, la 45 de ani
Ileana Badiu, secretul pentru întinerirea imediată, la 45 de ani

Ileana Badiu este una dintre cele mai admirate femei de afaceri din România, iar la vârsta de 45 de ani este cu adevărat o sursă de inspiraţie pentru multe dintre femeile care o urmăresc pe reţelele de socializare. Multe dintre noi ne întrebăm care este secretul său de frumuseţe, aceasta fiind şi cea mai căutată informaţie.

În numeroase rânduri, Ileana Badiu a declarat că după vârsta de 40 de ani, îngrijirea profesională a tenului este mai mult decât indicată,  pielea având în această perioadă nevoie de o atenţie deosebită în special pentru că se instalează laxitatea cutanată, odată cu înaintarea în vârstă. Vedeta a postat pe pagina sa de socializare mai multe înregistrări video din timpul unei proceduri nechirurgicale ce are scopul de a face lifting facial cu efect de peste un an de zile. Este vorba de Ultraformer 3, o tehnologie de ultimă generaţie pe bază de ultrasunete micro şi macrofocalizate.

„Mă întreba de curând o doamnă de 48 de ani ce putem face ca să nu ne cadă faţa. Unul din lucruri este o procedură ce se numeşte Ultraformer 3, pe care eu o fac la Silhouette. O dată la şase luni e ideal să fie făcută, pe zona mandibulară. Este unul din cele mai eficiente tratamente faciale. Are rezultate incredibile pentru că e stimulator de colagen şi elastină”, a spus Ileana Badiu în postările făcute.

Specialiştii spun că Ultraformer ţine locul liftingului chirurgical, fiind total neinvazivă, dar având rezultate ce durează chiar mai bine de un an. Ultraformer conturează linia mandibulei, pomeţii, tenul devenind mai ferm, la fel şi pielea de la nivelul gâtului sau de sub bărbie. Oferă lifting nechirurgical şi pentru zona din jurul ochilor (periorbitală) şi poate modela conturul si volumul facial. Procedura durează între 20 şi 30 de minute, se realizează cu cremă anestezică şi nu necesită perioadă de recuperare.

ULTRAFORMER 3 foloseşte energie focusată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată. Astfel, se creează puncte de coagulare şi se stimulează crearea de colagen nou în ţesut, oferindu-ne astfel rezultate impresionante de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate şi remodelare corporală. Colagenul şi elastina sunt de natură endogenă, produse de propriul corp, motiv pentru care rezultatele persistă foarte de mult. Poate fi aplicat pe zone precum frunte, sprâncene, pomeţi, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân