Antonia şi Adelina Pestriţu se pregătesc de vară! Ce tratamente corporale le ajută să slăbească

Antonia şi Adelina Pestriţu au vorbit recent pe conturile de socializare despre tratamentele corporale cu care se pregătesc de vară.
09.03.2020
Antonia şi Adelina Pestriţu se pregătesc de vară! Ce tratamente corporale le ajută să slăbească
Antonia şi Adelina Pestriţu se pregătesc de vară! Ce tratamente corporale le ajută să slăbească

În general, persoanele publice afişează o imagine impecabilă, iar pentru a o menţine este nevoie de foarte mult efort. Acest lucru este valabil şi în cazul Antoniei şi Adelinei Pestriţu care caută să aibă un stil de viaţă echilibrat, să facă sport, să aibă o alimentaţie sănătoasă, dar şi să se lase pe mâinile specialiştilor din centrele de înfrumuseţare care completează aceste rezultate. La începutul primăverii, ambele vedere apelează la tratamente profesionale neinvazie pentru a-şi perfecţiona silueta.

Adelina Pestriţu apelează la astfel de tratamente pentru a scăpa definitiv de câţiva centimetri în circumferiţa coapselor, lucru pe care l-a obţinut cu ajutorul unei singure şedinţe de criolipoliză Clatuu, tratamentul pe care l-a aplicat în trecut pe zona abdomenului.

„Este un tratament de criolipoliză pentru a scăpa de câţiva centimetri în circumferinţă. Revin de fiecare dată aici când vreau să mai modific ceva neinvaziv. După ani de zile, în locul în care am făcut această procedură nu m-am mai îngrăşat, iar pielea nu s-a mai deformat. Este super tare. Am revenit la Silhouette pentru că am văzut rezultatele în timp”, a mărturisit vedeta pe pagina ei de socializare.

Tratamentul de criolipoliză Clatuu distruge definitiv stratul de grăsime nedorit prin îngheţarea şi eliminarea treptată a acestuia din organism. O şedinţă durează o oră, nu este dureroasă, iar rezultatele finale se instalează în următoarele trei luni. Clatuu este soluţia ideală pentru cei cu excedent de grăsime şi chiar pentru cei care fac sport şi au un corp atletic, însă nu pot scăpa de anumite depozite adipoase încăpăţânate, instalate în special pe zona abdomenului inferior. Clatuu poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului precum abdomen, coapse, spate, zona de deasupra genunchilor, braţe, linia sutienului, guşă.

La rândul ei, Antonia a revenit la specialiştii în înfrumuseţare în această lună pentru o serie de tratamente corporale de endermologie LPG Alliance pe zona picioarelor. Vedeta a mărturisit pe pagina ei de socializare că LPG Alliance este tratamentul ei preferat. Acesta are scopul de a reduce în centimetri, elimină retenţia de apă, depunerile adipoase, iar pielea devine mai fermă.

Este vorba de un tratament de remodelare corporală, complet neinvaziv, care se axează pe procedee naturale de stimulare mecanică a pielii 100% naturală. Acesta activează natural metabolismul celular lucrând simultan pentru reducerea stratului de grăsime şi pentru tratarea pielii lăsate, în timp ce respectă complet ecologia pielii şi a corpului. Elimină grăsimea localizată, roduce colagen natural, elastină şi acid hialuronic.

Pielea devine mai fermă, iar aspectul de coajă de portocală diminuat. În acest mod se pot slăbi peste 5 cm în talie, celulita este redusă cu 67%, iar silueta este mai fermă cu până la 71%.

Recomandare video
Dr. Raluca Oprea: dieta echilibrată, primul pas în tratamentul ficatului gras